Beyler botla br2 veya int15 de katlayıcılı saatte kaç uri kasılıyor full hız spearhead x3 lerde ?
Beyler botla br2 veya int15 de katlayıcılı saatte kaç uri kasılıyor full hız spearhead x3 lerde ?
Ben 7/24 Boting Sistemi İle Goliath Full Beslemli ile 1,5 Günde 50 K Uri Kasıyorumdum hatta 1,5 Haritasında Ve 1 Defa Patlıyordu En fazla..Ve İNT15'de Banlanma Diye Birşey Yok..Chatte CM Yok Ana Bacı Küfür Ediyorsun Banlanmıyorsun Cok Güzel Server

Ben 7/24 Boting Sistemi İle Goliath Full Beslemli ile 1,5 Günde 50 K Uri Kasıyorumdum hatta 1,5 Haritasında Ve 1 Defa Patlıyordu En fazla..Ve İNT15'de Banlanma Diye Birşey Yok..Chatte CM Yok Ana Bacı Küfür Ediyorsun Banlanmıyorsun Cok Güzel Server![]()
1,5 gunde 50k urimi hahaha

sesli guldum kardesım ınt3 (iskandınavya 1) de 1 gunde 140k uri katlayıcılı kasıyorum neyse int15 e veda 
1,5 gunde 50k urimi hahahasesli guldum kardesım ınt3 (iskandınavya 1) de 1 gunde 140k uri katlayıcılı kasıyorum neyse int15 e veda
![]()
HAHAH Bende NE Katlayıcı Var Ne Pet Vardı.. Sen Düsün..
bende pet yok ayrıca send ekatlayıcı olsada 100k kasardın gunde çok az kasılıyormuş sizin orda ben tr4 de bile saatte 6k kasıyorum katlayıcı ile sen düşün
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)