beyler ben bugün gidiyom geçen hafta vds almıştım bugüne kadar kullandım ve 3 hafta daha kullancam ama kutumu toplattırıyım npc keserekmi kutu toplattırıyım bilmiyom gelecek 3 hafta internete giremicem full elit goliyim npcli 3.5-4k kasıyo kutuyu denemedim full elit hızla ne kadar kasarım kutuda yardım ederseniz sewivirim eğer kutu toplatırsam nerde en iyi toplatırım serverim tr4
bence 2 side birden hem npc hemde kutu yapıyom gunde rahat 40 - 50 k + rutbe + level kasıyom ama 2 3 hafta yokum dion
o zaman kamuflaj al kutu toplat ama 2 3 hafta sonra geldiginde banned göre billirsin çünki tarama günleri var bildiğin gibi
o zaman kamuflaj al kutu toplat ama 2 3 hafta sonra geldiginde banned göre billirsin çünki tarama günleri var bildiğin gibi

günde dediğin 24 sattemi?bnmki 24 saate 80 k kasıyo uribence 2 side birden hem npc hemde kutu yapıyom gunde rahat 40 - 50 k + rutbe + level kasıyom ama 2 3 hafta yokum dion
o zaman kamuflaj al kutu toplat ama 2 3 hafta sonra geldiginde banned göre billirsin çünki tarama günleri var bildiğin gibi![]()
kutu toplatarakmı ban ihtimali daha yüksek yoksa npc kestirererkmi?
tarama günleri + botların fixlenmesi + botların yeni versiyonu falan filan bence geriye kalan günleri birine sat kurtul veya güvendiğin birine teslim et