HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bütün TURKMMO çalışanlarına kolay gelsin. Oyun, hırsızlar dışında zevk veriyor (hoş kimse boss kesmiyor artık). Düellodan oyunun tadını çıkarmaya çalışan arkadaşlarımız da var, tahrik ederek küfüre zorlayan küfür edilince ss alan mahlukâtlar da var. Tabi ki küfürleri aldırmamak, takmamak lazım ama çok ileri gidenler var. İnsanın gururuna rencide edecek şeyler söyleyen, üstelik bunları özel mesajla değilde, bağırma bölümünü kullanarak yapan şahıslar. Meselâ, OLIMPOS'tan hoşlanmamama rağmen hemen hemen hergün kendisine ve ailesine küfür ediliyor. Kendiside biraz sabırlı olacak ki bunlara kulak asmıyor. Ancak bu yapılanlar bir oyuncu olarak benimde zoruma gidiyor. DiXii örneği meselâ. Kendisiyle konuştuğumuzda bana, kendisine çok küfür edildiğini ama bu güne kadar 1 oyuncu bile banlatmadığını söyledi. Bende ona karşılık olarak, beni rahatsız eden küfür/hakaretleri ss alarak yönetime bildirdiğimi söyledim. En sonunda onun da sabır taşı çatladı ve karşılık olarak o da küfür etti. Ama bağırma bölümünü kullanarak hakaret eden şahıslara karşı benim bir önerim var siz yöneticilere ;
- 1 level hesap ile şehirde durup, bağırma bölümünden veya normal sohbet penceresinden gördüğünüz isimleri not alıp banlatabilirsiniz. Bunu neden mi söylüyorum? Artık bende bir yerden sonra sıkılmaya başladım insanların ss'lerini çekip sizlere bildirmekten. Zaten serverda 1000 oyuncu varsa sadece 15-20 kişisi foruma ss'leri koyuyordur (sadece kendilerine değil başkalarına edilen hakaretin ss'sini koyanlar da var) Yani kimse oyunun gerçekten oyun olduğunun farkına varamayıp küfürleri ciddiye almıyor. Bence bu dediğimi uygulayabilirsiniz. Çok uzun yazdım ama lütfen beni dikkate alın. Bütün oyuncuların ve özellikle DiXii'nin durumuna çok içerlediğim için bu konuyu açtığımı bilmenizi isterim. Ve, sevmesemde OLIMPOS'a bile üzüldüğüm için bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. İyi forumlar.
- 1 level hesap ile şehirde durup, bağırma bölümünden veya normal sohbet penceresinden gördüğünüz isimleri not alıp banlatabilirsiniz. Bunu neden mi söylüyorum? Artık bende bir yerden sonra sıkılmaya başladım insanların ss'lerini çekip sizlere bildirmekten. Zaten serverda 1000 oyuncu varsa sadece 15-20 kişisi foruma ss'leri koyuyordur (sadece kendilerine değil başkalarına edilen hakaretin ss'sini koyanlar da var) Yani kimse oyunun gerçekten oyun olduğunun farkına varamayıp küfürleri ciddiye almıyor. Bence bu dediğimi uygulayabilirsiniz. Çok uzun yazdım ama lütfen beni dikkate alın. Bütün oyuncuların ve özellikle DiXii'nin durumuna çok içerlediğim için bu konuyu açtığımı bilmenizi isterim. Ve, sevmesemde OLIMPOS'a bile üzüldüğüm için bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. İyi forumlar.
Millet küfür ediyor ss alıyoruz foruma yüklemiyoruz diyorsun yolla arkadaşım. Küfür ss si yolladın da biz mi ilgilenmedik ? Foruma ss eklemeniniz bizim sorunumuz değil. Ha bide şu var güçlü bir karakter hemen a dese ss alıp foruma yükleniyor? Foruma ss yüklemek sadece güçlü karakterleri banlatmak içinmi var? Nedir bu mantık. Foruma ss yüklemeyi mi bilmiyorsunuz. Biliyorsunuz. Tüm kural ihlali yapanların ss sini yüklersiniz ilgileniriz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)