HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan sosyal ağ sitesi Facebook, anında mesajlaşma seçeneğini de ekledi. Üstelik Türkçe dil seçeneği de var. Adım adım izleyin.
TurkMmo:Facebook sohbetini adam akıllı bir arayüzde hafif bir programda kullanmak isterseniz takılın derim, gerçi bu faceookta mesajlaşmak hiç tekin bir iş değil ama geende bi kez bulaştıysanız bari adam akıllı bir programla devam edin. Evet resimde gördüğünüz gibi süper ingilizcem sayesinde hemen iki yabancı hatun düşürdüm ve koyu bir sohbete girdim onlarla, şaka test edicek kimse yoktu bu saatte
Özellikler:
# Facebook sohbetten daha hızlı ve daha erişilebilir
# Facebook'u açmaya gerek yok
# Arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda bilgi verir
# Durumunuzu uygulamanın kendisinden güncelleyin
# Ücretsiz ve kullanımı kolay
# Havalı ifadeler
Resimler:
İndirme Linki:
Hotfile İndirme Linki:
Dosya Tc İndirme Linki:
Virüs Total:
TurkMmo:Facebook sohbetini adam akıllı bir arayüzde hafif bir programda kullanmak isterseniz takılın derim, gerçi bu faceookta mesajlaşmak hiç tekin bir iş değil ama geende bi kez bulaştıysanız bari adam akıllı bir programla devam edin. Evet resimde gördüğünüz gibi süper ingilizcem sayesinde hemen iki yabancı hatun düşürdüm ve koyu bir sohbete girdim onlarla, şaka test edicek kimse yoktu bu saatte

Özellikler:
# Facebook sohbetten daha hızlı ve daha erişilebilir
# Facebook'u açmaya gerek yok
# Arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda bilgi verir
# Durumunuzu uygulamanın kendisinden güncelleyin
# Ücretsiz ve kullanımı kolay
# Havalı ifadeler
Resimler:
İndirme Linki:
Hotfile İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Dosya Tc İndirme Linki:
Virüs Total:
buradan giriş yapınca senin veritabanına e posta şifre düşecektir neden deniyelim sen kodladıysan
kardeş giriyorum ama arkadaşlarımla konuşurken zor oluyor çok kasıyor program nedenini söyler misin?
kardeş adamlar inanmıyorlar ama beni tınlamıyor programı kullanan kullanıyor o kasmada program çok pcde çalıştığı için galiba programı ben kodlamadığım için bilmiyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)