romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

PxeL | Hikaye'm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PxeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Beğendiniz mi ?

• Evet

• Evet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PxeL

Level 9
Fahri Üye
TM Üye
Konular
632
Online süresi
56m 59s
Reaksiyon Skoru
480
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
212
MmoLira
-35
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

- Yepyeni Bir Kent -

Yıllardan 2069, Turkmmo nesilden nesile aktarılıyordu adeta. İlk zamanlardaki halinden eser yoktu. Şimdi daha daha ve daha da büyümüştü. Yöneticiler hız kesmeden çalışıyor, her üye de birer yönetim üyesiymiş gibi çalışıyordu. Bir 'smurfs' misali... Üyeler hız kesmeden üretmeye ve forumu geliştirmeye devam ediyorlardı. Adminin torunu şu an forumun başındaydı.
Dede mesleği olan işini yapıyordu.

Gerçekten adaletli bir admindi. Forum çok düzenli ve düzgün işliyordu. Üyeler her geçen hafta artıyordu. Üyeler Arttıkça sorumluluklar da artıyordu. Üyeler 10 Milyona ulaşmıştı. Online rekoru arttıkça artıyor, mesaj ve konularda orantılı bir şekilde arttıkça artıyordu.

Admin'in bir gece aklında bir plan oluştu ve forum hayatını neden gerçek yaşama dökmüyorlardı. Bir gece aniden açılan bir konuyla ve yapılan duyurularla, Ankara'da 2 gün sonra toplantı olacağını tüm üyelerin ve yönetimin katılmasının zorunlu olduğu belirtiliyordu. O gün geldi çattı. Tüm üyeler bulundukları ilde örgütleniyor ve Ankara'ya doğru harekete geçiyorlardı. Büyük Bir toplanma yeri belirtilmişti, tüm üyeler sabahın erken saatlerinde orada oldular. Forum rakamlarında 10 Milyon gözüken üye sayısı Ankara'da 5 milyona yakın olarak örgütlenmişti. Doğu'ya doğru araçlarla ve yürüyerek konvoylar halinde yola koyuldular..

Suriye-Türkiye sınırı aralığında çıkan çatışma ve küçük çaplı savaş ile bu bölgeye hakim olmuştu Turkmmo. Bir kent kurmuşlardı, Admin'in düşüncesi gerçekleşmişti. Adını 'Turkmmo' yaptılar bu kentin ve artık bir sanal hayatları değilde gerçek bir yaşantıları vardı hem de her gün forumda vakit geçirdikleri insanlar ile. Bir forum misali tekrar çalışmaya başladılar. Her gün artan nüfus her gün gelişen bir kent... TURKMMO !

d1dnx.jpg

Süper yazmışsın :) oyum sana kanka :)

Teşekkür ederim dostum. Umarım herkes hikayenin güzelliğine göre oy verir. :)

Harika Bene 1. Olmalı Müthiş Fikir ! Sıkılmadan Okudum Ve Yaşadım.

Teşekkür ederim kardeşim yorumun için. Umarım herkes sen gibi okur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri