Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kareem's hack V17 (DLL) Güncel Çalışıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onsuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese selamlar.Bu hileyi paylaşmamın büyük bir nedeni; forumda fixlenen hileleri, fixlenmemiş gibi gösterip paylaşan şahıslardır :) Şimdiden söylemek istiyorum.Bu tip hileler en fazla 1 2 gün fixlenmeden kalabilir.Yani 1 2 gün sonra fixlendi diye yorum yapmayalım.

Hilemize gelelim.
Özellikleri :
//Wallhack [F2]
//Chams Red [F3]
//Fullbright [F4]
//SeeGhosts [f4]
//Wirefram [F6]
//Nofog [F7]
//Xray [F8]
//Ghost chams [f11]
//Phantom [f12]

Kanıt:

DLL hack LİNK:

Virüs total: (Generic.Malware.L!.E74A975B virüsü vardır.Fakat bu virüs hiç zararlı değildir.Araştırabilirsiniz.)

İnjektörümüz ise karazindan arkadaşımızın yaptığı injektördür.Denedim, çalıştı güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.Arkadaşın yaptığı injektör 3 hafta oldu sanırım ve hala fixlenmedi gerçekden HELAL OLSUN.
İnjektör Link: http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2213732-karazindan-injector-kendi-yapimimdir-video-kanit.html

Anlatım:
İlk olarak paylaştığım injektörü açıyoruz.(win7 ler yönetici olarak çalıştırıcak)
Oyunun ismi kısmına: crossfire yazıyoruz.Sonra onay bölümündeki otomatik inject et butounu işaretliyoruz.Daha sonra dll aç kısmına tıklayıp, İNDİRMİŞ OLDUMUZ dll yi seçiyoruz.
Ve bu kadar sonra oyunumuza normal giriş yapalım.Keyifli hileler :p

Herkese iyi oyunlar.Emeğe saygı lütfen :)

DLL ALINTIDIR !!!

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi denedim çalıştı.Başka injektör veya başka bir dll yi açmayi deniyorsunuzdur.Bu paylaşmış olduğum dll ve injektör çalışıyor. Nasıl çalıştırılıcagı eklendi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri