Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kareem's hack V17 (DLL) Güncel Çalışıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onsuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

onsuz

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
31
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese selamlar.Bu hileyi paylaşmamın büyük bir nedeni; forumda fixlenen hileleri, fixlenmemiş gibi gösterip paylaşan şahıslardır :) Şimdiden söylemek istiyorum.Bu tip hileler en fazla 1 2 gün fixlenmeden kalabilir.Yani 1 2 gün sonra fixlendi diye yorum yapmayalım.

Hilemize gelelim.
Özellikleri :
//Wallhack [F2]
//Chams Red [F3]
//Fullbright [F4]
//SeeGhosts [f4]
//Wirefram [F6]
//Nofog [F7]
//Xray [F8]
//Ghost chams [f11]
//Phantom [f12]

Kanıt:

DLL hack LİNK:

Virüs total: (Generic.Malware.L!.E74A975B virüsü vardır.Fakat bu virüs hiç zararlı değildir.Araştırabilirsiniz.)

İnjektörümüz ise karazindan arkadaşımızın yaptığı injektördür.Denedim, çalıştı güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.Arkadaşın yaptığı injektör 3 hafta oldu sanırım ve hala fixlenmedi gerçekden HELAL OLSUN.
İnjektör Link: http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2213732-karazindan-injector-kendi-yapimimdir-video-kanit.html

Anlatım:
İlk olarak paylaştığım injektörü açıyoruz.(win7 ler yönetici olarak çalıştırıcak)
Oyunun ismi kısmına: crossfire yazıyoruz.Sonra onay bölümündeki otomatik inject et butounu işaretliyoruz.Daha sonra dll aç kısmına tıklayıp, İNDİRMİŞ OLDUMUZ dll yi seçiyoruz.
Ve bu kadar sonra oyunumuza normal giriş yapalım.Keyifli hileler :p

Herkese iyi oyunlar.Emeğe saygı lütfen :)

DLL ALINTIDIR !!!

Son düzenleme:
Harika olmuş denendi çalışıyor ve son olaraaaaaaak oooyyşyşşşş diyorum

Son düzenleme:
Anlatımını Koyarmısn ?

kardeş şimdi denedim xtrap yakalıyor

Arkadaşlar şimdi denedim çalıştı.Başka injektör veya başka bir dll yi açmayi deniyorsunuzdur.Bu paylaşmış olduğum dll ve injektör çalışıyor. Nasıl çalıştırılıcagı eklendi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri