mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bi bakarmısınız ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VkahramanV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 278
ben bazı online oyunlar oynarken crossfire pointblank gibi saatte bir felan masa ustune cıkıyor normalde en fazla oyuna tıklayıp geri donerim ama pointblankta hıle kullanıyorum ve masa ustune cıktıgında geri oyuna girmiyor ve hilenin tekrar açılması içinde pc yi yeniden baslatmam gerekiyor acaba bu masa ustune cıkmamın nedeni nedir ve nasıl duzzeltebilirim ?

1- Windows 7(veya Vista) kullanıyorsanız masaüstü araçlarını (Gadget) devre dışı bırakın. Masaüstü temalarından Windows 7 Temel (Basic) temasını seçin.

2- Ekran kartı sürücünüzü güncelleştirmeyi deneyin.

3- AVG antivirus kullanıyorsanız Update Manager (Güncelleme Yöneticisi) devre dışı bırakın. Güncellemeleri kontrol ederken genelde masaüstüne döndürür.

4- Başlat - Çalıştır - "dxdiag" yazıp gelen uyarıya evet diyin. DirectX aracının bir sorun algılayıp algılamadığına bakabilirsiniz.

Bazı kullanıcılar DirectX 11 veya 10 yerine DirectX 9 kullandıklarında bu tür sorunlarla karşılaşmadıklarını söylüyorlar. DirectX 9 kurabilirsiniz.

1- Windows 7(veya Vista) kullanıyorsanız masaüstü araçlarını (Gadget) devre dışı bırakın. Masaüstü temalarından Windows 7 Temel (Basic) temasını seçin.

2- Ekran kartı sürücünüzü güncelleştirmeyi deneyin.

3- AVG antivirus kullanıyorsanız Update Manager (Güncelleme Yöneticisi) devre dışı bırakın. Güncellemeleri kontrol ederken genelde masaüstüne döndürür.

4- Başlat - Çalıştır - "dxdiag" yazıp gelen uyarıya evet diyin. DirectX aracının bir sorun algılayıp algılamadığına bakabilirsiniz.

Bazı kullanıcılar DirectX 11 veya 10 yerine DirectX 9 kullandıklarında bu tür sorunlarla karşılaşmadıklarını söylüyorlar. DirectX 9 kurabilirsiniz.

Katılıyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri