Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Sürekli Olara Yeni Setler Ekleyeceğim İntte bulduğum setleri koyacağım nasıl alcağımızı koyacağım kolay ve zor setler koyacağım
|||||||Başlayalım|||||||
Birde Benimanlatımımdan anlamadığınız yerleri aqwwiki.com dan bakabilirsiniz biraz ingilizce lazım ama
Set 1 Kolaylardan Başlayalım :
Eşyalar
Silah: Mana golemden düşer. Adı lilith katanadır.
Zırh: Undead Ninja Armordur. Zombi mapında artixin %50 war shopundadır.
Kask: Male Undead Ninja Masktır. Zombi mapında artixin %50 war shopundadır. (Saç gözüksün diye gizledim.)
Pelerin: Fiend cloak of nulgathtır. Shop id vermiyorum herkes emeğiyle alsın.
Armor renkleri resmin kenarında var.
Saç: sohbet yerine /join pyramid yazın.. Sonra ordan çıkın . Sola gelin. orda 3 ev var. en sağdakine girin
Set 2: BİRAz Kötü
Bear Skin Cloak(Forest Chaos'tan bulabilirsiniz)
Pirate Hat 1(Lolosia'da bulabilirsiniz. /join pirates yazıp NPC'de ki en son görevi yapın)
Shadow Terror Axe(Battle Under A da bulabilirsiniz. /join battleundera yazın. Bone Terror isimli canavardan çıkar.)
Pirate Class(Lolosia'da bulabilirsiniz. /join pirates yazıp NPC'de ki en son görevi yapın
Set 3 :
AQW WİKİDEN DETAY ÖĞRENEBİLİR SİNİZ.
Silah: random weapon of mil
Kuyruk:fox tail
Zırh: 8 flashback armor
Set 4 :
Silah :Redemtion Blade Of nulgaht (dage görevlerinde bulabilirsiniz.)
Zırh:Swordhaveb Adept (good olmanız gerekir good shoplarda bulabilirsiniz.)
Kask:Steel Hawk Helm (Good Shopta var.)
NeoFiend Wings of Revontheus : (aclidir 75 ac almak isterseniz dage nin shopunda)
Set 5 :
Armor: Vampire Emissary ( vampir rank 5 ister.)
Helm: Herhangi bir Helm'i alıp Gizleye bilirsiniz çünkü buna göre bir kask blamadım
Cape: Aristocratic Cloak 15 ac ( yulgar shopunda)
Weapon: Dual Primal Dread Saw of Miltonius .Biraz Zor. Aqw Wikiden Yararlanabilirsiniz.
|||||||Başlayalım|||||||
Birde Benimanlatımımdan anlamadığınız yerleri aqwwiki.com dan bakabilirsiniz biraz ingilizce lazım ama

Set 1 Kolaylardan Başlayalım :
Eşyalar
Silah: Mana golemden düşer. Adı lilith katanadır.
Zırh: Undead Ninja Armordur. Zombi mapında artixin %50 war shopundadır.
Kask: Male Undead Ninja Masktır. Zombi mapında artixin %50 war shopundadır. (Saç gözüksün diye gizledim.)
Pelerin: Fiend cloak of nulgathtır. Shop id vermiyorum herkes emeğiyle alsın.
Armor renkleri resmin kenarında var.
Saç: sohbet yerine /join pyramid yazın.. Sonra ordan çıkın . Sola gelin. orda 3 ev var. en sağdakine girin
Set 2: BİRAz Kötü
Bear Skin Cloak(Forest Chaos'tan bulabilirsiniz)
Pirate Hat 1(Lolosia'da bulabilirsiniz. /join pirates yazıp NPC'de ki en son görevi yapın)
Shadow Terror Axe(Battle Under A da bulabilirsiniz. /join battleundera yazın. Bone Terror isimli canavardan çıkar.)
Pirate Class(Lolosia'da bulabilirsiniz. /join pirates yazıp NPC'de ki en son görevi yapın
Set 3 :
AQW WİKİDEN DETAY ÖĞRENEBİLİR SİNİZ.
Silah: random weapon of mil
Kuyruk:fox tail
Zırh: 8 flashback armor
Set 4 :
Silah :Redemtion Blade Of nulgaht (dage görevlerinde bulabilirsiniz.)
Zırh:Swordhaveb Adept (good olmanız gerekir good shoplarda bulabilirsiniz.)
Kask:Steel Hawk Helm (Good Shopta var.)
NeoFiend Wings of Revontheus : (aclidir 75 ac almak isterseniz dage nin shopunda)
Set 5 :
Armor: Vampire Emissary ( vampir rank 5 ister.)
Helm: Herhangi bir Helm'i alıp Gizleye bilirsiniz çünkü buna göre bir kask blamadım

Cape: Aristocratic Cloak 15 ac ( yulgar shopunda)
Weapon: Dual Primal Dread Saw of Miltonius .Biraz Zor. Aqw Wikiden Yararlanabilirsiniz.
Son düzenleme:
1 Paylaştıgın setlerden çoğu item Rare oldu
2 bu setlerden bazıları zor düşüyo örnek Random Weapon .
3 Gereksiz Boş Bir Konu Sohbet konusu var orada paylaşabilirsin ya da SET dizmek istiyosan yardım konusu var sabitlerde oradan yardım alabilirsin
2 bu setlerden bazıları zor düşüyo örnek Random Weapon .

3 Gereksiz Boş Bir Konu Sohbet konusu var orada paylaşabilirsin ya da SET dizmek istiyosan yardım konusu var sabitlerde oradan yardım alabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)