kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Bir Vedada lFreeStylel Den Olsun.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lFreeStylel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 746
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.Uzun Bir Süre Oynadığım Mmomt2 ye Bırakma Kararı Aldım.

Bu Süreçte Beni Yalnız Bırakmayan;lNippqeTshul (Hüseyin) K3NE (Uğur Abi) BirDahaAsla (İhsan Abi) lByTesTRl (Hasan) ByCooL (Melih) ByKingSura (Büyük Ahmet)
ByKingMan (Küçük Ahmet) PraviteMan (Alp) AntiDesePTik (Memo [isim Yanlış OLabilir :)]) BosnakTR (Emre Abi) LORD3 (Muhammet) BirTanesii (ismini unuttuum k.b kardesim) olmak üzere Bütün EskiDostlar,iNFaZ, Loncasına Çok Çok Teşekkür Ediyorum.

Beni Unutmayın Ben Burdaki Dostluklarımı Asla Unutmicam.

Bekle Beni Jadee :)

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.Uzun Bir Süre Oynadığım Mmomt2 ye Bırakma Kararı Aldım.

Bu Süreçte Beni Yalnız Bırakmayan;lNippqeTshul (Hüseyin) K3NE (Uğur Abi) BirDahaAsla (İhsan Abi) lByTesTRl (Hasan) ByCooL (Melih) ByKingSura (Büyük Ahmet)
ByKingMan (Küçük Ahmet) PraviteMan (Alp) AntiDesePTik (Memo [isim Yanlış OLabilir :)]) BosnakTR (Emre Abi) LORD3 (Muhammet) BirTanesii (ismini unuttuum k.b kardesim) olmak üzere Bütün EskiDostlar,iNFaZ, Loncasına Çok Çok Teşekkür Ediyorum.

Beni Unutmayın Ben Burdaki Dostluklarımı Asla Unutmicam.

Bekle Beni Jadee :)
Ne kararlar alırsan yanındayız kardeşim reel de başarılar (ByCooL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri