Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.Uzun Bir Süre Oynadığım Mmomt2 ye Bırakma Kararı Aldım.
Bu Süreçte Beni Yalnız Bırakmayan;lNippqeTshul (Hüseyin) K3NE (Uğur Abi) BirDahaAsla (İhsan Abi) lByTesTRl (Hasan) ByCooL (Melih) ByKingSura (Büyük Ahmet)
ByKingMan (Küçük Ahmet) PraviteMan (Alp) AntiDesePTik (Memo [isim Yanlış OLabilir
]) BosnakTR (Emre Abi) LORD3 (Muhammet) BirTanesii (ismini unuttuum k.b kardesim) olmak üzere Bütün EskiDostlar,iNFaZ, Loncasına Çok Çok Teşekkür Ediyorum.
Beni Unutmayın Ben Burdaki Dostluklarımı Asla Unutmicam.
Bekle Beni Jadee
Bu Süreçte Beni Yalnız Bırakmayan;lNippqeTshul (Hüseyin) K3NE (Uğur Abi) BirDahaAsla (İhsan Abi) lByTesTRl (Hasan) ByCooL (Melih) ByKingSura (Büyük Ahmet)
ByKingMan (Küçük Ahmet) PraviteMan (Alp) AntiDesePTik (Memo [isim Yanlış OLabilir
]) BosnakTR (Emre Abi) LORD3 (Muhammet) BirTanesii (ismini unuttuum k.b kardesim) olmak üzere Bütün EskiDostlar,iNFaZ, Loncasına Çok Çok Teşekkür Ediyorum.Beni Unutmayın Ben Burdaki Dostluklarımı Asla Unutmicam.
Bekle Beni Jadee

KARDEŞİM gerçek hayatta başarlar dilerim merak etme bizde seni unutmayacağız.dtluğumuz reeel dede devam edecek...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>(LORD3)(MUHAMMET)>>>>>>
Ne kararlar alırsan yanındayız kardeşim reel de başarılar (ByCooL)Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.Uzun Bir Süre Oynadığım Mmomt2 ye Bırakma Kararı Aldım.
ByKingMan (Küçük Ahmet) PraviteMan (Alp) AntiDesePTik (Memo [isim Yanlış OLabilir]) BosnakTR (Emre Abi) LORD3 (Muhammet) BirTanesii (ismini unuttuum k.b kardesim) olmak üzere Bütün EskiDostlar,iNFaZ, Loncasına Çok Çok Teşekkür Ediyorum.
Beni Unutmayın Ben Burdaki Dostluklarımı Asla Unutmicam.
Bekle Beni Jadee![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)