HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar.. Fazla uzatmadan direk geçiş yapıyorum
x7 Loader Hack [zYaN-Dev]
Uyarı : x7 Loader hack sadece Windows 7 ' de çalışır arkadaşlar , bilgisayarı xp-vista olanlar boşuna bakmasın...
Özellikler ;
-God Mode
-Inf. Sp
-Inf. Hp
-1 Hit
-Speed
-Hitrange (Sadece Katana-Plasma Sword ve Storm Bat ' te geçerli arkadaslar...)
-Arme Ap (Bütün swler fp gözükür)
-Skill upgrades
(Anchoru istediğiniz kadar uzaga firlatirsiniz , Metallic'te size dokunanlar ölür , Blocklar sınırsızdır , Ve en sevdiğim ise Bind o ise sınırsız olarak devam ediyor... Yani 1 kişiye bind atarsanız o kişi bindden sadece ölerek kurtulabilir.
Linkler;
x7 Loader Hack nasıl çalıştırılır ?
1. Öncelikle S4 League'nin konumunda daha önceden deneyip başaramadığınız bir x7 klasörü varsa onu silin...
2. Şimdi size verdiğim 2 linkteki dosyayı indirin.
3. [zYan Dev] x7Loader v3.2.1 isimli dosyayı S4 League'nin olduğu konuma atın.
4. Attığınız dosyayı yönetici olarak çalıştırın.
5. S4 League konumundaki patcher_s4 dosyasını açın ve başlatın.
6. Import or Export diye bir soru gelecek , hayır diyin ve oyun açılınca oyunu kapayın.
7. S4 League konumunda x7 isimli bir klasör oluşmuştur.
8. Şimdi bir diğer linkteki dosyanın içinde x7 klasörü vardır. O klasöre girin , hepsini kopyalayın , S4 League'nin konumundaki x7nin içine atın.
9. O dosyaların aynıları olduğu için bir soru gelecektir , alttaki bundan sonraki çakışmalar için aynısını uygula kutusuna basıp dosyaları değiştirin.
10. Şimdi S4 League'nin konumundaki [zYan Dev] x7Loader v3.2.1 isimli dosyayı yönetici olarak açın ve patcher_s4 ü tekrar açın. Oyunu başlatın!
11. Bu kez gelen Evet-Hayır sorusuna evet diyin.
12. Oyun başlamadan önce 3 tane tamam diyeceğiniz kutu gelmektedir , onları onaylayın ve oyun başlasın
Bu arada 2 notum var. 1.si Roomların olduğu kısıma girdikten sonra öncelikle metallic skill alarak practice rooma giriniz ve metallic yapınız. Sentry gunlar size vurunca kendileri ölecektir. Bunu yapmazsanız atılırsınız...
2.si ise şudur ki ölümsüzsünüz diye arcade moda girmeyin. Çünkü hack arcade modda işe yaramaz ve girdiğinizden 3 saniye sonra atılırsınız.
Anlatım tamamdır arkadaşlar emeğe saygı lütfen
x7 Loader Hack [zYaN-Dev]
Uyarı : x7 Loader hack sadece Windows 7 ' de çalışır arkadaşlar , bilgisayarı xp-vista olanlar boşuna bakmasın...
Özellikler ;
-God Mode
-Inf. Sp
-Inf. Hp
-1 Hit
-Speed
-Hitrange (Sadece Katana-Plasma Sword ve Storm Bat ' te geçerli arkadaslar...)
-Arme Ap (Bütün swler fp gözükür)
-Skill upgrades
(Anchoru istediğiniz kadar uzaga firlatirsiniz , Metallic'te size dokunanlar ölür , Blocklar sınırsızdır , Ve en sevdiğim ise Bind o ise sınırsız olarak devam ediyor... Yani 1 kişiye bind atarsanız o kişi bindden sadece ölerek kurtulabilir.

Linkler;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
x7 Loader Hack nasıl çalıştırılır ?
1. Öncelikle S4 League'nin konumunda daha önceden deneyip başaramadığınız bir x7 klasörü varsa onu silin...
2. Şimdi size verdiğim 2 linkteki dosyayı indirin.
3. [zYan Dev] x7Loader v3.2.1 isimli dosyayı S4 League'nin olduğu konuma atın.
4. Attığınız dosyayı yönetici olarak çalıştırın.
5. S4 League konumundaki patcher_s4 dosyasını açın ve başlatın.
6. Import or Export diye bir soru gelecek , hayır diyin ve oyun açılınca oyunu kapayın.
7. S4 League konumunda x7 isimli bir klasör oluşmuştur.
8. Şimdi bir diğer linkteki dosyanın içinde x7 klasörü vardır. O klasöre girin , hepsini kopyalayın , S4 League'nin konumundaki x7nin içine atın.
9. O dosyaların aynıları olduğu için bir soru gelecektir , alttaki bundan sonraki çakışmalar için aynısını uygula kutusuna basıp dosyaları değiştirin.
10. Şimdi S4 League'nin konumundaki [zYan Dev] x7Loader v3.2.1 isimli dosyayı yönetici olarak açın ve patcher_s4 ü tekrar açın. Oyunu başlatın!
11. Bu kez gelen Evet-Hayır sorusuna evet diyin.
12. Oyun başlamadan önce 3 tane tamam diyeceğiniz kutu gelmektedir , onları onaylayın ve oyun başlasın
Bu arada 2 notum var. 1.si Roomların olduğu kısıma girdikten sonra öncelikle metallic skill alarak practice rooma giriniz ve metallic yapınız. Sentry gunlar size vurunca kendileri ölecektir. Bunu yapmazsanız atılırsınız...
2.si ise şudur ki ölümsüzsünüz diye arcade moda girmeyin. Çünkü hack arcade modda işe yaramaz ve girdiğinizden 3 saniye sonra atılırsınız.
Anlatım tamamdır arkadaşlar emeğe saygı lütfen

Son düzenleme:
Ayrıcada unutulan bir not : Türk serverlerinde çok fazla hack var arkadaşlar. Özellikle Chaser-Officeler hack dolu. Eğer türk serverinde oynayacaksanız bind almanızı öneririm
Benle oynamak isteyenler için söylüyorum nickim HOGCombi-01 ekleyebilirsiniz 
Benle oynamak isteyenler için söylüyorum nickim HOGCombi-01 ekleyebilirsiniz 
Rar açıldığında yanda yazıo ama yinede söyleyeyim 4everplay.net
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)