HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
www.AsusBilisim.com
Adamlar işi biliyor. 2-3 gündür irtibat halindeyim. Bugün aldım şuan teslim ediliyor. Tek kelimeyle hizmet anlayışı harika...
Adamlar işi biliyor. 2-3 gündür irtibat halindeyim. Bugün aldım şuan teslim ediliyor. Tek kelimeyle hizmet anlayışı harika...
firma önerisi istiyor sanmıştım ben?
Gerekli öneriyi belki msn adresimizde yapacağız beyfendi ?
Gerekli öneriyi belki msn adresimizde yapacağız beyfendi ?
Mesela bir konu açılıyor '' X firması hakkında bilgi verirmisiniz ? ''
Bu konunun altına '' hiç güzel firma degil,sen gel bizim firmadan al sitemiz xyhosting.com '' bunun gibi yorumlar atmak yasaktır.Yapanı görürsek ceza uygularız haberiniz olsun.
Mesela bir konu açılıyor '' X firması hakkında bilgi verirmisiniz ? ''
Bu konunun altına '' hiç güzel firma degil,sen gel bizim firmadan al sitemiz xyhosting.com '' bunun gibi yorumlar atmak yasaktır.Yapanı görürsek ceza uygularız haberiniz olsun.
o şekilde bir tabir kullanmış mıyım peki ? dilediği özellikleri ve fiyat aralığını öğrenerek yardımcı olurum . İnsan birisi hakkında düşünürken ilk başta " kendinin yerine koyar " derler .
o şekilde bir tabir kullanmış mıyım peki ? dilediği özellikleri ve fiyat aralığını öğrenerek yardımcı olurum . İnsan birisi hakkında düşünürken ilk başta " kendinin yerine koyar " derler .
Kısacası Bu Bölümde Kendi Firma Siteni Vermek Yasak Anlamıyacak Kadar Seviyen olduğunu düşünmüyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)