Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

Grafiker Arkadaşlarım Bir Bakabilir Mi? :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gs222
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 842

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba :)

Grafiker arkadaşlarımdan ufak bir isteğim olcak..

Yeni kuracağım siteye tasarım yaparak siz de yardım ederseniz çok sevinirim..!

Ne İstiyorum? : Logo

Ne Yazmasını İstiyorum? : Oyun Günlüğün (Bu Yazının Sol Tarafında Logo Olarak O ve G Harfleri İle Logo Yapabilirseniz Çok Sevirim :) )

2. Olarak Ne Yazmasını İstiyorum? : Gerçek Oyuncuların Buluştuğu Tek Adres!

Arka Plan Olarak Ne İstiyorum? : Arka Plan Pek Fark Etmez Ama Tercihim ; Saydam Veya Metalik Siyah Olmasından Yana Tabii Saydam Olursa Daha İyi Olur :)

Logo Yazısının Yanında Resim Olarak Ne İstiyorum? : Günümüzde En Çok Oynanan Bir Oyunun (Lütfen Metin2,Knight vs.. Gibi Online Oyun Olmasın) Ufak Bir Resmi,O Harfinin İçinde Olursa Harika Olur!

Yazının Font'unun Ne Olmasını İstiyorum? : Hiç Fark Etmez Ama HD Efekti Yansıtan Parlak Bir Font Olabilir..

Logonun Dosya Biçiminin Ne Olmasını İstiyorum? : 2 Formatta İstiyorum.Hem PNG Hem de GIF Olmasını İstiyorum.GIF Biçiminde Yaparken Mümkünse Yazının Yavaşça Kararıp,Tekrar Ortaya Çıkması Olursa Allah Bin Kere Razı Olsun Derim..

NOT! HER LOGO PAYLAŞIMINA EMEKLERİNİZDEN DOLAYI AYRICA TEŞEKKÜR EDİP,MESAJINIZI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİM.EMEĞE SAYGI! ;)

Bütün Grafiker Arkadaşlarıma Kolay Gelsin ;),Uğraşanlardan da Allah Bin Kere Razı Olsun İnşaallah!Aminn..

Ben Bu konulara bgun başladım Grafiker Sayılmam ama sana bi öneride bulunabilirim Konularıma bakarak toplam 10-15dkkalık bilgimle yaptıklarımı görebilirsin Sana PhotoScape Porgramını öneririm Toplam 15 20 dkka kurcalarsan istedigin Bütün Tasarımları kendin Yapabilirsin .) Ve Türkçe Destegide mevcut!
(1-2) saatini ayırırsan Eminimki Profesyonel Grafikerlere Taş çıkartırsın .):m08:

Son düzenleme:
Doğrudur kardeşim ama gerçekten hiç zamanım yok :( Yeni başlamış olman önemli değil yeterki bana çalışmanı sun tabii ki her zaman emeğe saygı!

d098u.png

Belkide İşine
Yarar !

Değişiklikler Yapamam Ama Yeni Yaparım !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri