HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
'' Belirtmek İsterim Anlatım - Virüs Taraması - Upload Konuda Geçen Herşey El Emeğimdir . Lütfen Alıntı Yapanlar Belirtsinler . ''
Merhaba Arkadaşlar Bu Paylaşımı Hiçbir Yerde Görmedim Hatta Bugun Çok Aradım Ama Bulamadım Sonra Bildigim Şekilde Kodladım . Sonra Filezillaya Gönderdim Ve Başarılı Oldum Sorunsuz Çalışmaktadır .
Bazı Maplar Vardır .
'' GateKeepeR. '' Başka Bir Forumdaki İsmimdir .
İnanmayan Olursa . Bulup Mesaj Atabilirsiniz Cevaplarım
Peki Bu Regen.txt Nedir Ne İşe Yarar Nasıl Kullanırım .
Regen.txt Nedir ?
Filezillada Bulunan Maplardaki '' Regen.txt '' Adlı Metin Belgesi İçinde Hangi Map Klasöründe İse O Maptaki Slotların Nerede Çıkacağı Ve Kesildikten Kaç Saniye Sonra Çıkacağını Belirler . Bunları Kendiniz Editleyebilirsiniz .
Regen.txt Ne İşe Yarar ?
Aslında İşinize Çok Yarayan Bir Metin Belgesidir . Anlattıgım Gibi . '' Hangi Map Klasöründe İse O Maptaki Slotların Nerede Çıkacağı Ve Kesildikten Kaç Saniye Sonra Çıkacağını Belirler . '' Bu İşe Yarıyor . Daha Fazla Açmaya Gerek Yok .
Regen.txt 'yi Nasıl Kullanırım .
Örnek Dizin : '' /usr/game/share/locale/turkey/map/metin2_map_a1 ''
Bu Dizin '' Kırmızı Bayrak 1. Köy '' Dür . Siz Buradaki Slotları Değiştirmek İstiyorsanız Örnek Dizindeki Regen.txt Yi Masaüstünüze İndirin . Filezilladan İndiriceksiniz Veya Tutup Masaüstüne Sürükleyin . Ardından Notepad++ Programı İle Açınız .
Şöyle Birşey Çıkacaktır . Örnek Olarak Veriyorum .
m 1029 68 10 10 0 0 80s 100 1 101
Bu Kodların Anlamları ;
m : mob
1029 68 : boss yada metinin Çıkacağı koordinat
10 10 0 0 : sabit kalacak değerler
80s : Öldürüldükten sonra tekrar çıkma aralığı (Süre)
100 : sabit
1 : kaç adet çıkacağı
101 : Canavarımızın Kodu [ 101 Yabani Köpek Kodudur ]
Bu Son Kısımı Yani 101 Kısmını Değiştirirseniz . Oraya Yazdığınız Mob Artık Yabani Köpek Yerine Gözükecektir . Fakat 1 Tanesini Değil Tüm 101 Leri Değiştirmeniz Gerek
Bunları Yaptım Ama Olmadı Diyenler İçin .
Monster eix.epk - Monster2 .eix.epk Packlerini Editlemenizde Gerekebilir . Yabani Köpekin Packını bulup oraya koydugunuz slot ile değiştirmeniz Gerekir Sonra TekrarPaketleyip Metin2 Pack klasörüne atmalısınız .
Tekrar Belirtmek İsterim Anlatım - Virüs Taraması - Upload Konuda Geçen Herşey El Emeğimdir . Lütfen Alıntı Yapanlar Belirtsinler .
İndirme Linki :
VirüsTotal Taraması :
Yorumlarınız Bekliyorum +1 Beğeni Ve Rep Verirseniz Çok Makbule Geçersiniz
Paylaşımı Yapma Amacım : Maplarında Slot Olmayan Kişilerin Bu Sayede Maplarına Slot Eklemesi Veya Slotlarını Değiştirmek İstiyen Kişilerin Değiştirmesi .
Rar Pass : www.turkmmo.com
Merhaba Arkadaşlar Bu Paylaşımı Hiçbir Yerde Görmedim Hatta Bugun Çok Aradım Ama Bulamadım Sonra Bildigim Şekilde Kodladım . Sonra Filezillaya Gönderdim Ve Başarılı Oldum Sorunsuz Çalışmaktadır .
Bazı Maplar Vardır .
'' GateKeepeR. '' Başka Bir Forumdaki İsmimdir .
İnanmayan Olursa . Bulup Mesaj Atabilirsiniz Cevaplarım
Peki Bu Regen.txt Nedir Ne İşe Yarar Nasıl Kullanırım .
Regen.txt Nedir ?
Filezillada Bulunan Maplardaki '' Regen.txt '' Adlı Metin Belgesi İçinde Hangi Map Klasöründe İse O Maptaki Slotların Nerede Çıkacağı Ve Kesildikten Kaç Saniye Sonra Çıkacağını Belirler . Bunları Kendiniz Editleyebilirsiniz .
Regen.txt Ne İşe Yarar ?
Aslında İşinize Çok Yarayan Bir Metin Belgesidir . Anlattıgım Gibi . '' Hangi Map Klasöründe İse O Maptaki Slotların Nerede Çıkacağı Ve Kesildikten Kaç Saniye Sonra Çıkacağını Belirler . '' Bu İşe Yarıyor . Daha Fazla Açmaya Gerek Yok .
Regen.txt 'yi Nasıl Kullanırım .
Örnek Dizin : '' /usr/game/share/locale/turkey/map/metin2_map_a1 ''
Bu Dizin '' Kırmızı Bayrak 1. Köy '' Dür . Siz Buradaki Slotları Değiştirmek İstiyorsanız Örnek Dizindeki Regen.txt Yi Masaüstünüze İndirin . Filezilladan İndiriceksiniz Veya Tutup Masaüstüne Sürükleyin . Ardından Notepad++ Programı İle Açınız .
Şöyle Birşey Çıkacaktır . Örnek Olarak Veriyorum .
m 1029 68 10 10 0 0 80s 100 1 101
Bu Kodların Anlamları ;
m : mob
1029 68 : boss yada metinin Çıkacağı koordinat
10 10 0 0 : sabit kalacak değerler
80s : Öldürüldükten sonra tekrar çıkma aralığı (Süre)
100 : sabit
1 : kaç adet çıkacağı
101 : Canavarımızın Kodu [ 101 Yabani Köpek Kodudur ]
Bu Son Kısımı Yani 101 Kısmını Değiştirirseniz . Oraya Yazdığınız Mob Artık Yabani Köpek Yerine Gözükecektir . Fakat 1 Tanesini Değil Tüm 101 Leri Değiştirmeniz Gerek

Bunları Yaptım Ama Olmadı Diyenler İçin .
Monster eix.epk - Monster2 .eix.epk Packlerini Editlemenizde Gerekebilir . Yabani Köpekin Packını bulup oraya koydugunuz slot ile değiştirmeniz Gerekir Sonra TekrarPaketleyip Metin2 Pack klasörüne atmalısınız .
Tekrar Belirtmek İsterim Anlatım - Virüs Taraması - Upload Konuda Geçen Herşey El Emeğimdir . Lütfen Alıntı Yapanlar Belirtsinler .
İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirüsTotal Taraması :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yorumlarınız Bekliyorum +1 Beğeni Ve Rep Verirseniz Çok Makbule Geçersiniz

Paylaşımı Yapma Amacım : Maplarında Slot Olmayan Kişilerin Bu Sayede Maplarına Slot Eklemesi Veya Slotlarını Değiştirmek İstiyen Kişilerin Değiştirmesi .
Rar Pass : www.turkmmo.com
Süper konu tebrikler & Başarılar , Katkım olduysa ne mutlu bana
+Rep Verirsen Sevinirim. 
+Rep Verirsen Sevinirim. 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)