Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Herkese başarılar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahk02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Beğendiniz mi ?

• Evet

• Evet

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahk02

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bundan tam 11 ay önceydi ozamanlar turkmmo dan habersiz kapanıp kapanmıyacağı bilinmiyen pvp ler oynuyorduk 2 arkadaşımla birlikde.Tabikide korkduğum başıma geldi ve pvp lerimiz kapandı ve bir arkadaşım mmomt2 yi tavsiye etti başda mt2 ye olan güvenim gerçi pvp mt2 lere olan güvencim iyicene sarsılmışdı bü güveni ancak güzel ve yıkılmaz bir pvp geri getirebilirdi pek umutlu olmasamda başladım ozamanalr facebook sayfasının beğeni sayısı 21 bin lerde bişeydi oyununa girer girmez yine mt2 nin o eşsiz büyüsü sardı bi anda dört yanımı birden sınavlardan sıkıldığımızda hayatımız istediğimiz gibi gitmediğinde oyuna girer ordaki karakteri kendi hayatımızla birleşdirip yaşardık adeta ilk kez bu akdar çeşitli silah gördüm bu oyunda ve bi okadarda hırs heyacan v.b tabi bunca iyi şeylerin içinde kötü şeyler de olmakdaydı kendini oyuna çok kaptırmız bazı kardeşlerimiz başkalarının emeğini nasıl hemen ele geçiririm diye düşünüyolardı,bi gün arkadaşımla oyundayken onun editini bi şekilde çalmışlardı o akdar çok üzülmüşdükü zar zor kasdığım 4oo m gibi bir paramı oan verdim üzülmesin diye o oyundaki silaha değil o oyundaki karaktere değil o onca emeğinin bi çırpıda gittiğine üzülüyordu ve o gün bir şey öğrendimki her ne olursa olsun size gelen ilk şey size gelen en güzel şeydir küçük büyük az çok demeden oan sımsıkı sarılmalı ve onu asla bırakmamalı arkadaşlarımal her geçen gün oyunda ilerledik ve hala içimde o kapancak duygusu vardı bi ara kapancak dediklerinde arkadaşlarımın gözündeki korkuyu gördüm çünkü cidden bu kötü hayatta günlük 1 ve ya 2 saatlik eğlencemiz olan bi enbze güldüren şey gitcekdi neticede tabikide gözler dolmıcakdıda ne olcak dı ama şimdi arkadaşımı güldürmek için artık çeşitli espiriler yapmıyorum sadece,''KANKA TURKMMO KAPANCAK MIŞ LAN.''diyorum...

Katılan herkeze başarılar diliyorum şimdiden herkeze teşekkür eder ve iyi oyunlar dilerim .d

Başarılar.

Başarılar ;)

basarılarr

Yrumlar için teşekkür ederim henüz forumda yeniyim ama buranın eğlenceli olduğunu düşünüyorum sizin gibi sıcak insanlarla olmak benim için onur verici :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri