ZeiDen 1
ZeiDen
mavzermete 1
mavzermete
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Test5410 1
Test5410
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
StackTrace 1
StackTrace
Hikaye Ekle

Kaç Yıl Oldu ? :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MorFinnNn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
kyy1.jpg

Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 6 yıl oldu...

kyy2.jpg

Savaş Ay, Stüdyo 4 programında artistik hareketlerle şapkadan tavşan çıkarma gösterisi yaparken tavşanı öldüreli 6 yıl oldu..

kyy3.jpg

Serdar Ortaç ''İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz.Bu deniz öküze bile ilham verir'' diyerek şarkılarının kaynağını açıklayalı 9 yıl oldu...
kyy4.jpg

Manken Doğa Bekleriz, 'kepçe' olarak nitelediği kulaklarını, bir davete giderken Japon yapıştırıcısıyla kafasına yapıştıralı 6 yıl oldu...

kyy5.jpg

Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 7 yıl oldu...
kyy6.jpg

Elinde kalan mobilyaları ucuza elden çıkarmak için ''Kapatıyoruz'' adıyla mağaza açan bir mobilyacı, altı ayda kâra geçince Denizli ve Manisa'da da birer ''Kapatıyoruz'' açalı 5 yıl oldu...

kyy7.jpg

Savaş Ay'ın program içerisinde düzenlediği 'Ünlülerin benzerleri' yarışmasında, yarışmaya Ciguli'ye benzediği iddaasıyla katılan gerçek Ciguli üçüncü olalı 7 yıl oldu...

kyy11.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyeceği şenliğe tecavüz suçundan hapis yatan Doğuş ve kadın dövmeyi gerekli bulan İbrahim Erkal'ı çağıralı 10 yıl oldu...

Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 7 yıl oldu...

Hatırlıyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri