Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Pddo bot dan anlayan kişiler lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslan011
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 637

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese Merhabalar ;

Arkadaşlar ne zamandır pbdo bot'u kullanmıyordum bugün kapı için lazım oldu ve bilgisayarımda tüm net framework sürümleri yüklü buyurun şimdi reimlerde anlayacaksınız zaten...

burada botu ilk açtığım hali gördüğünüz gibi üyelik kısmı gelmiyor..

burada ise manuel olarak üyelik girişini yapıyorum

ve arkadaşlar gördüğünüz gibi...

Son düzenleme:
Bilader emin değilim ama bu hata genellikle Windows7 sürümlü birşeyi XP de açtığında olur veya 32-bit'se filan olur ama emin değilim sabit konularda hatalar ve çözümleri var oralarada bak...

Bilader emin değilim ama bu hata genellikle Windows7 sürümlü birşeyi XP de açtığında olur veya 32-bit'se filan olur ama emin değilim sabit konularda hatalar ve çözümleri var oralarada bak...

kardeş haklı olabilirsin saat 7 den beri win7 formatlasam mı diye düşünüyorum ama film arşivimi hdd ye atmak baya uzun zaman alacağı için gözümü korkutuyor

kardeş haklı olabilirsin saat 7 den beri win7 formatlasam mı diye düşünüyorum ama film arşivimi hdd ye atmak baya uzun zaman alacağı için gözümü korkutuyor

Bilader ben'de senin gibiydim kendim hep format atıyodum ama film olduğu için olmadı bende C diskini internet kafeye götürdüm adama verdim bana 1 günde 917GB ı bilgisayarına attı sadece 5 TL aldı öyle yapabilirsin sonra geri alırsın...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri