Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Yaptığım paylaşım konusunda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurBedirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 831
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sabah gördüm ki bi çok arkadaş pbdo-botun crackini yabancı forumda paylaşıp fixlenmesini istediğim için bana kızmış. Kızabilirsiniz. Bunu bana tonlarca kişinin kızacağını bilerek yaptım. Bunu açığa çıkarmadan Pbdo-Bot yapımcılarına mesaj atarak da bildirebilirdim. Fakat artık pbdo-bot ile ilgili açılan konulardan, yararlı paylaşım yapıldığı halde ilgi görmemesinden, gereksiz suçlamalardan sıkıldığım için açtım. Emothep arkadaşın dediği gibi de teşekkür alıp ego tatmini için değil tabi ki. Böyle bir şeyi yaptığım için teşekkürden çok küfür yiyeceğimin bilincindeydim. Eğer fixlenecek olursa beni ilgilendiren bir durum yok. Kbot lisansım ve kendi yaptığım 35 slotluk pbdo-bot crackim hali hazırda var. Bedavacılık da bir yere kadar. Zamanında TurkMmo Bug Team kurduk ona da bir sürü eleştiri oldu. Siz burada ağlarken ben crackimi team içinde paylaşacağım ve asla dışarıya sızmayacak. Hadi kolay gelsin istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. :)

Son düzenleme:
Sabah gördüm ki bi çok arkadaş pbdo-botun crackini yabancı forumda paylaşıp fixlenmesini istediğim için bana kızmış. Kızabilirsiniz. Bunu bana tonlarca kişinin kızacağını bilerek yaptım. Bunu açığa çıkarmadan Pbdo-Bot yapımcılarına mesaj atarak da bildirebilirdim. Fakat artık pbdo-bot ile ilgili açılan konulardan, yararlı paylaşım yapıldığı halde ilgi görmemesinden, gereksiz suçlamalardan sıkıldığım için açtım. Emothep arkadaşın dediği gibi de teşekkür alıp ego tatmini için değil tabi ki. Böyle bir şeyi yaptığım için teşekkürden çok küfür yiyeceğimin bilincindeydim. Eğer fixlenecek olursa beni ilgilendiren bir durum yok. Kbot lisansım ve kendi yaptığım 35 slotluk pbdo-bot crackim hali hazırda var. Bedavacılık da bir yere kadar. Zamanında TurkMmo Bug Team kurduk ona da bir sürü eleştiri oldu. Siz burada ağlarken ben crackimi team içinde paylaşacağım ve asla dışarıya sızmayacak. Hadi kolay gelsin istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz. :)

sen neyin kafasındasın ?
crack yapmışmış hayal dünyanda iyi günler sana :D hahaha zeka seviyen git gide azalıyor pbdo bot crackini korkmaz buldu forumadı şifre silip apply demeyi
ibot crackını yapmışsın ha?
ibota bildiriyorum hakkında güzel işlem yaparlar.

ibottan buna uyarı gelince hayal dünyası biticek pollyanna'nın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri