- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Charım 105 lvl 'dır
Kulandıgı Silah ve Yetenegi Hafif Kılıçdır !
Skil Durumu => 4.skil acık 5.skill ve 6.skill kitabları depoda mevcut istege bagli kulanırsınız
Karakterin Cinsiyeti= Erkek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İtemleri Hakında Kısa Bilgi ;
Zırh ve Silahı Full 105 Lik Setdir ! (Nadir)'dir %60 Dır ! Tüm Zırh ve Silahı
Kolye ve TAkılar %27 (Nadir)'dir
97 Cp Bulunmaktadır Charda !
Arı war Dır ! Pet Olarak 0.690 Exp Li
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Charı U1 Yapmadım 105 de Bırakdım Sebebi 'ni Acıklayayım ;
Arkadaslar 105 lvl ken 100-105 lvl Savaslarına Giriorsunuz ve İtemlerim Salam oldugundan Bolca '' CP '' ve ''Para'' Kasiorum !
(İsteyen u1 Yapar Alıcının Kararına Baglı ama Bolca CP ve Para Kasmak İstiorsa 105 lvl İdeal lvl dır !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ewt Şimdi Geldi Fiyatı Ne Nasil ALınır !
Charımı Karahan Onlinedeki Her Hangi Bir Serverda Oyun Parasına Karsıılıkda Satabilirm
veya
Nakit Teklifleriniz WArsada Alabilirim TAbi !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lütfen Konuya Cevap Olarak Tekliflerinizi Belirtiniz
Not ;
Lütfen Gereksiz Yorum Yapmayın Yok Ben bunu 30 dk da Yok 2 Günde Kasarım Gibi Cevap Yazmayın Sadece Teklif Alicam ! Öle Hızlı Kasanlar Görüşlerini Kendine Saklasın Tamam Hızlı kasilma Gibi Bi Olay Warda Oyunda 30-40 TL verip %100 Bi Pet ve Pelerin Alıp Anca Öle Hızlı Kasarsınız! Miletin Aklını Karıstırmayın Lütfen
Kulandıgı Silah ve Yetenegi Hafif Kılıçdır !
Skil Durumu => 4.skil acık 5.skill ve 6.skill kitabları depoda mevcut istege bagli kulanırsınız
Karakterin Cinsiyeti= Erkek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İtemleri Hakında Kısa Bilgi ;
Zırh ve Silahı Full 105 Lik Setdir ! (Nadir)'dir %60 Dır ! Tüm Zırh ve Silahı
Kolye ve TAkılar %27 (Nadir)'dir
97 Cp Bulunmaktadır Charda !
Arı war Dır ! Pet Olarak 0.690 Exp Li
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Charı U1 Yapmadım 105 de Bırakdım Sebebi 'ni Acıklayayım ;
Arkadaslar 105 lvl ken 100-105 lvl Savaslarına Giriorsunuz ve İtemlerim Salam oldugundan Bolca '' CP '' ve ''Para'' Kasiorum !
(İsteyen u1 Yapar Alıcının Kararına Baglı ama Bolca CP ve Para Kasmak İstiorsa 105 lvl İdeal lvl dır !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ewt Şimdi Geldi Fiyatı Ne Nasil ALınır !
Charımı Karahan Onlinedeki Her Hangi Bir Serverda Oyun Parasına Karsıılıkda Satabilirm
veya
Nakit Teklifleriniz WArsada Alabilirim TAbi !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lütfen Konuya Cevap Olarak Tekliflerinizi Belirtiniz
Not ;
Lütfen Gereksiz Yorum Yapmayın Yok Ben bunu 30 dk da Yok 2 Günde Kasarım Gibi Cevap Yazmayın Sadece Teklif Alicam ! Öle Hızlı Kasanlar Görüşlerini Kendine Saklasın Tamam Hızlı kasilma Gibi Bi Olay Warda Oyunda 30-40 TL verip %100 Bi Pet ve Pelerin Alıp Anca Öle Hızlı Kasarsınız! Miletin Aklını Karıstırmayın Lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...