- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.Nostaleye daha bugün başladım(Nick:Nerosteam)kasmaya pek vaktim olmadı şimdi size birkaç sorum var.
1.Peri ne?Ne işe yarar?Hangi sınıf için hangi peri?
2.Ben hızlıca damage veren oynaması zevkli bi karakter istiyorum neyi önerirsiniz?
3.İş seviyesi ve kartlar varmıl sp1 felan bu kartları nerden edinirim ve kaç lwlda hangi kartı kullanırım?
4.En ideal para kasma yöntemi?
5.Oyuna para yatırmaya gerek varmı?
Sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim.yazım hataları olduysa kusura bakmayın telefondan giriyorum.
2.Ben hızlıca damage veren oynaması zevkli bi karakter istiyorum neyi önerirsiniz?
3.İş seviyesi ve kartlar varmıl sp1 felan bu kartları nerden edinirim ve kaç lwlda hangi kartı kullanırım?
Sorularım bunlar cevaplarsanız sevinirim.yazım hataları olduysa kusura bakmayın telefondan giriyorum.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
8 kişi bakmış tek yorum yok...
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 342
- Reaksiyon Skoru
- 631
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -16
- DevLira
- 0
Birdahakine konunuzu sabitteki oyun hakkında sorun/sorunlarınız bölümüne açın. Bu seferlik yenisiniz diye yardım ediyorum.
CEVAPLAR:
1- Peri, oyundaki Kart (SP)'niz ile: örneğin büyücü sp1 yani ateş büyücüsü için ateş perisi kullanırsanız sp'nizin gücü peri'nin %sine göre artar. Peri, yanınızda gezdikçe leveli artar.
2- okçu.
3-sp1 38 lvlde frenon tapınağı girişi haritasının sol üstünde portalı var. taş'a basıp bölgeye gidiyorsunuz. EK: SP1 Alabilmek için en az 36 level, 20 iş seviyesi gerekiyor.
4- en ideal para kasma yöntemi düşen nesneleri satmak. minigamede çıkan itemler iyi para ediyor. veya NosLira çekip marketten aldığınız itemleri yüksek fiyatta satın. Ama dikkatli olun piyasayı iyi araştırın Nospazar'dan.
5-Para yatırmaya gerek var. sağlam bir çar için gerekli ekipmanlar ve çok kolay para kasmanızın yollarından 1'i.
Yazılar bana ait umarım yardımcı olmuşumdur
#Bildirilmiştir.
CEVAPLAR:
1- Peri, oyundaki Kart (SP)'niz ile: örneğin büyücü sp1 yani ateş büyücüsü için ateş perisi kullanırsanız sp'nizin gücü peri'nin %sine göre artar. Peri, yanınızda gezdikçe leveli artar.
2- okçu.
3-sp1 38 lvlde frenon tapınağı girişi haritasının sol üstünde portalı var. taş'a basıp bölgeye gidiyorsunuz. EK: SP1 Alabilmek için en az 36 level, 20 iş seviyesi gerekiyor.
4- en ideal para kasma yöntemi düşen nesneleri satmak. minigamede çıkan itemler iyi para ediyor. veya NosLira çekip marketten aldığınız itemleri yüksek fiyatta satın. Ama dikkatli olun piyasayı iyi araştırın Nospazar'dan.
5-Para yatırmaya gerek var. sağlam bir çar için gerekli ekipmanlar ve çok kolay para kasmanızın yollarından 1'i.
Yazılar bana ait umarım yardımcı olmuşumdur
#Bildirilmiştir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)