berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Clan maÇi yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alkadras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar clan maçında arada kaçınca puan kesiliyomu clan işinden anlayan varsa yazsin lütfen

Son düzenleme:
Evet clan rankı tam 1000 rank geriliyo ama bununla kalmıyo r_ramy diye birisi peşine adam yolluyo helikopterle geldikleri için lobby hariç heryerde bulurlar seni. sonra senin adamı tutukluyolar filan süresiz ban yiyosun. ben yaşadım bu olayı çok pişmanım şuan oyunun başkanı işte r_ramy'nin amcası. Bazende kanadalı marangoz çırakları düşebiliyo peşine genelde S&D'de tek dolaşınca oluyo.

Evet clan rankı tam 1000 rank geriliyo ama bununla kalmıyo r_ramy diye birisi peşine adam yolluyo helikopterle geldikleri için lobby hariç heryerde bulurlar seni. sonra senin adamı tutukluyolar filan süresiz ban yiyosun. ben yaşadım bu olayı çok pişmanım şuan oyunun başkanı işte r_ramy'nin amcası. Bazende kanadalı marangoz çırakları düşebiliyo peşine genelde S&D'de tek dolaşınca oluyo.
bu sitenin hiç yetkilisi yokmu,bu poko denen çocuğun işi gücü kalmamış her konuya böyle aptalca yorumlar atıyor lütfen biri şu bebeyi sustursun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri