HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar
Ufak bir giriş yapıp konuyu ne için açtığımı ve neyi amaçladığımı yazmaya başlayayım.
Metin2 private serverlarda profesyonel olarak video çekmek için seviyeli ve kaliteli bir ekip oluşturmak istiyorum.Ben bu işlerden az çok anlıyorum ama daha iyi işler yapabilmek için ekip şart diye düşünüyorum.
Ben Bu Ekipte Nasıl Yer Alırım
Bir video programı kullanmak zorunda değilsiniz.
Bir yaş sınırlaması mevcut değildir.
Hayal gücü güçlü, yaratıcı fikirlere sahipseniz sizde bu ekibe katılabilirsiniz.
Seviyeli, saygılı bir kişiliğe sahipseniz
İletişim adresi olarak msn olması gerekir.
Video işlerine meraklıysanız ekibe katılmanızı bekleriz.
Ekipte Görev Yerleri
Film ekibinden alıntı yapılarak metin2 video çekimleri için hazırladığım görevler.
Yönetmen:Yönetmen filmin yaratıcılık bölümünden sorumlu olmanın yanı sıra içeriğin kontrolü ve filmin akışı, oyuncuların yönetimi, filmin çekileceği mekânların seçilmesi ve organize edilmesiden sorumludur.
Senaryo:Videolarımız için bize senaryo yazıcak kişidir.
Set Dekoratörü:Videonun hangi bölgede nerelerde çekileceği hakkında kararları verir.
Kostüm Tasarımcısı:Oyuncunun çekim sırasında hangi itemi takacağına karar verir.
Ses ve Müzik:Videolarda kullanacağımız müzikleri sesleri bulan kişidir.
Aklıma bunlar geldi ve yazdım saçma gelebilir doğal karşılıyorum
Son olarak örnek yaptığım bir video koyuyorum ve sizlerin yorumunuzu düşüncelerinizi ve katılacak olan arkadaşları bekliyorum.
Ufak bir giriş yapıp konuyu ne için açtığımı ve neyi amaçladığımı yazmaya başlayayım.
Metin2 private serverlarda profesyonel olarak video çekmek için seviyeli ve kaliteli bir ekip oluşturmak istiyorum.Ben bu işlerden az çok anlıyorum ama daha iyi işler yapabilmek için ekip şart diye düşünüyorum.
Ben Bu Ekipte Nasıl Yer Alırım
Bir video programı kullanmak zorunda değilsiniz.
Bir yaş sınırlaması mevcut değildir.
Hayal gücü güçlü, yaratıcı fikirlere sahipseniz sizde bu ekibe katılabilirsiniz.
Seviyeli, saygılı bir kişiliğe sahipseniz
İletişim adresi olarak msn olması gerekir.
Video işlerine meraklıysanız ekibe katılmanızı bekleriz.
Ekipte Görev Yerleri
Film ekibinden alıntı yapılarak metin2 video çekimleri için hazırladığım görevler.
Yönetmen:Yönetmen filmin yaratıcılık bölümünden sorumlu olmanın yanı sıra içeriğin kontrolü ve filmin akışı, oyuncuların yönetimi, filmin çekileceği mekânların seçilmesi ve organize edilmesiden sorumludur.
Senaryo:Videolarımız için bize senaryo yazıcak kişidir.
Set Dekoratörü:Videonun hangi bölgede nerelerde çekileceği hakkında kararları verir.
Kostüm Tasarımcısı:Oyuncunun çekim sırasında hangi itemi takacağına karar verir.
Ses ve Müzik:Videolarda kullanacağımız müzikleri sesleri bulan kişidir.
Aklıma bunlar geldi ve yazdım saçma gelebilir doğal karşılıyorum

Son olarak örnek yaptığım bir video koyuyorum ve sizlerin yorumunuzu düşüncelerinizi ve katılacak olan arkadaşları bekliyorum.
İyi Forumlar.
Tebrikler Keke .
Mesaj kasıp konuyu baltalama.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)