Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aslında oyunu yine aynı şekilde beklememize rağmen kesinlikle beklemeye değdi.O günü iyi hatırlıyorumda daha 6 yaşındaydım.Oyunda daha kan fektleri kare olarak çıkarken oyunun tadı bir başkaydı tabiki.Oyunu 1999 yılından beri bu grafiklerle oynasakta son zamanda çıkan Counter Strike yamaları ve yeni tasarlanan grafikler sayesinde yeni bir oyuna adım atmış olduk.Oyunun bazı vasat grafikleri gitti tabiki.Oyunda göze çarpan şeyler en çok kan,silah,giysi,botların ve karakterlerin görünüşleri ve çevredeki bazı malzemeler oluyor.Bu sefer pes dedirten bir Counter Strie serisi görüyoruz şu anda.Oyunda en çok silahlar ve karakterler güzel diyebiliriz.Oyunda pek fazla hata yok.her oyunda oldugu gibi yine oyunda ufak tefek hatalar olsada(crysis 2 deki bombanın havada kalması gibi) oyunun tadı yine çıkıyor.Oyunda yine online oynanabilme özelliği var.oyunda daha yeni özelliklerde var.
* Matchmaking sistemi olacak
* 5v5 rekabetçi oyuna odaklı
* E-Sports odaklı olacak
* Casual oyuncular için modlar ve rekabetçi oyun modları
* Dedicated Server özelliği
* Rütbe sistemi
* CS:S ve CS 1.6'daki bazı oynanış elementleri bu yeni oyunda da olacak
* Bazı klasik Counter haritaları yeniden düzenlenerek eklenecek: Dust2, Dust, Aztec, Inferno, Nuke, Train
* Molotov kokteyli ve başka bombalar
* Silahlarda bazı geliştirmeler ve yepyeni silahlar
Ayrıca oyundaki klasik dust2,dust,Inferno haritalarınında düzenlenmesi farklı bir heyecan havası oluşturuyor.
Ayrıca Oyunun Minimum Sistem Gereksinimleride Şöyle
Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Phenom X3 8750 İşlemci
256 Mb Ekran Kartı
XP için 1 GB RAM / Vista için 2 GB RAM
7.6 GB Harddisk alanı
İyi forumlar İyi eğelenceler. Yazar:Toprak Tonguc Turan = Ben
Bu arada turkmmo dergisinde yazar olarak çalışmayı çok istiyorum.Yetkililer ilgilenirse sevinirim.
İyi Eğelenceler İyi Frumlar..
* Matchmaking sistemi olacak
* 5v5 rekabetçi oyuna odaklı
* E-Sports odaklı olacak
* Casual oyuncular için modlar ve rekabetçi oyun modları
* Dedicated Server özelliği
* Rütbe sistemi
* CS:S ve CS 1.6'daki bazı oynanış elementleri bu yeni oyunda da olacak
* Bazı klasik Counter haritaları yeniden düzenlenerek eklenecek: Dust2, Dust, Aztec, Inferno, Nuke, Train
* Molotov kokteyli ve başka bombalar
* Silahlarda bazı geliştirmeler ve yepyeni silahlar
Ayrıca oyundaki klasik dust2,dust,Inferno haritalarınında düzenlenmesi farklı bir heyecan havası oluşturuyor.
Ayrıca Oyunun Minimum Sistem Gereksinimleride Şöyle
Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Phenom X3 8750 İşlemci
256 Mb Ekran Kartı
XP için 1 GB RAM / Vista için 2 GB RAM
7.6 GB Harddisk alanı
İyi forumlar İyi eğelenceler. Yazar:Toprak Tonguc Turan = Ben
Bu arada turkmmo dergisinde yazar olarak çalışmayı çok istiyorum.Yetkililer ilgilenirse sevinirim.
İyi Eğelenceler İyi Frumlar..
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)