Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

PBDO BOT tamir sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mds698
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 681
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar dün gece botu 2-6ya kutu toplamaya bıraktım gemi patlamış patlarkende biri ema atmış ama görünmezlik almamış geri tamirde olmamış tam 20 bin urimi yemiş böyle yapa yapa onunla kalmamış tüm droitlerimide patlatmış sadece 1 iris bırakmış biraz daha geç uyansaydım oda gidiyordu tak a baktım acaba ayarlamayı mı unuttum diye ama hayır tüm ayarlar doğru ona rağmen görünmezlik almamış tamir olmamış şimdi yeni task yapmaya korkuyorum sizce şimdi yapacağım taktada aynı sorun çıkarmı ?

aboooo durumun çok vahimmiş ama önlemini almalıydın kardeşim bak ne oldu gitti bütün emeklerin senin adına üzüldüm:(

ya önlem olsaydı alırdım :( gece yatmadan önce task ı 3 kere kontrol ettim yattım içim el vermedi gecenin yarısı kalktım yine kontrol ettim taskta hiç bir sorun yoktu görünmezlik tamir flan işaretliydi ama sabah kalkınca durum vahim şimdi düşünüyom acaba ilk almas dizilimi alıp bota yaratıkmı kestireyim yoksa kutuya devammı şu okullar açılmadan tekrar fullemem gerek irisleri okullar açıldığındada havocları fullicem her haftasonu 1 zeta yapacağım .

ya önlem olsaydı alırdım :( gece yatmadan önce task ı 3 kere kontrol ettim yattım içim el vermedi gecenin yarısı kalktım yine kontrol ettim taskta hiç bir sorun yoktu görünmezlik tamir flan işaretliydi ama sabah kalkınca durum vahim şimdi düşünüyom acaba ilk almas dizilimi alıp bota yaratıkmı kestireyim yoksa kutuya devammı şu okullar açılmadan tekrar fullemem gerek irisleri okullar açıldığındada havocları fullicem her haftasonu 1 zeta yapacağım .
Server ne ?

usa1 bu arada irisleri 1 haftada irisleri yine fullerim gibime geliyor :) 2. gemi slotuna leo aldım 2-3 e koydum 1 saat olmadan 6 lwl yapmış hepsini :) hergün 10 saat bıraksam 50-60 mil credi yapar bizim serverde iris fiyatı o kadar zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri