başlıktada dediğim gibi pbdo bot paladium toplatabilirmiyiz:?( halledildi)
palaları satmasın onu manuel yapalım(galiba onu da kendi yapıo )
aşağıya gidip tamir olsun(ama portta olmasın)(oluyor)
bu videodaki gibi yapabilirmiyiz(yapıldı)
normal tasklar gibi kullanıyoruz ama tüm özeliklerini çözemedim oto kamufule alıyo onu kapayın ve satıyo galiba çünkü taskta sell seçeneği açıkk kusursuz çalışıyor
palaları satmasın onu manuel yapalım(galiba onu da kendi yapıo )
aşağıya gidip tamir olsun(ama portta olmasın)(oluyor)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu videodaki gibi yapabilirmiyiz(yapıldı)
normal tasklar gibi kullanıyoruz ama tüm özeliklerini çözemedim oto kamufule alıyo onu kapayın ve satıyo galiba çünkü taskta sell seçeneği açıkk kusursuz çalışıyor
Son düzenleme:
oradaki yaratıklar kendi bünyesinde yok ve bence toplamaz, ama yinede deneyecekseniz tavsiyem, sisin altına gidin ve orada oyun ekranından çıkış yapın. sonra taskı hazırlayıp oyuna girin eğer sisin içinde gezinip durup durup birşey topluyormuş gibi olursa paladyum alır ama zannetmiyorum.
hayır sıkıntı orda değil paladium toplatabiliyorumda yaratıklara dalması önemli tamiride aşşağıda ve ayrıca mayınlara felan çarparsa diye korkuyorum ondan dolayı sordum
yada open stealtha crack yapsak o topluyor bir arkadaşımız var pbdo bota felan crack yapıyodu şimdide open stelth a yapsa
yada open stealtha crack yapsak o topluyor bir arkadaşımız var pbdo bota felan crack yapıyodu şimdide open stelth a yapsa
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)