Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Şamanla İlgili Bir Sorum Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [DnA]ReaLCyber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şamanda eğer yardım için açmamışsan ejderha kükremesi sonra ejderha atışı denir halbuki ejderha atışı daha fazla vuruyor neden ejderha atışı değilde ejderha kükremesi 1. seviyede uçan tılsım bile ejderha kükremesinden daha fazla vuruyor

NEDEN İLK EJDERHA KÜKREMESİ ÇOK MERAK ETTİM LÜTFEN SÖLEYİN

Nedeni basit.Ejderha kükremesine kritik gelmiyordur.Ejderha kükremesi toplu saldırır.2.cisi ejderha kükremesi lonca wsde cok işe yarar.Adamlar savunma takmadığından genelde kılıç bıcak ok vb. takarlar yani yelpaze-çan takmazlr.Buda demekki +10k garanti :) Kapis ?

Nedeni basit.Ejderha kükremesine kritik gelmiyordur.Ejderha kükremesi toplu saldırır.2.cisi ejderha kükremesi lonca wsde cok işe yarar.Adamlar savunma takmadığından genelde kılıç bıcak ok vb. takarlar yani yelpaze-çan takmazlr.Buda demekki +10k garanti :) Kapis ?

"Yelpaze, Çan" savunmaları taksalar bile, Ejderha Kükremesi gine aynı vurur. "Çünkü, sadece o Kükremeyi, "Ateş Dayanıklılık ve Büyü Dayanıklıklıkla Damagesini azalta bilirsin!" Ejderha Kükremes, Silah savunmasıyla yok.

Senin alıntındaki yanlış cümleyi düzelttim şimdi, canım kardeşim.
"Ejderha Atışı" nasıl çok vuruyor onu merak ettim. Sen Ejderha Atışını Grand Master, Kükreme'yi Master de bıraktıysan öyle olması çok normal.
Suranın nasıl, "Takalası" dehşet, Savaşçının nasıl "Kılıç Çevirmesi" dehşet, "Ninja'nın nasıl Ateşli Oku" dehşet vuruyorsa, "Şaman'ında Ejderha Kükremesi" Dehşet vurur. Ama senin Ejderha Atışı nasıl daha çok vurdu aklım, mantığım ermedi. Master Seviyeleri farklıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri