Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben bu hesabı alacağıma Katlayıcı+vip +vps alırım 3 aylıkları hepsinin 150 tl yapıyor.3 katı hesap yaparım
neyse bildirildi
Evet yaparsın Ban yemekten kurtulup şanslıysan ve 1 2 ay vaktini harcamak istemessen. yaparsın fakat herkez senin gibi düşünmüyor parası olan ben bunlarla uğraşmam direk çar alırım gibi düşünüp çar alıyorlar. Anladın

Onlarda senin kadar biliyor,ama umurlarında değil.Böyle yazınca sence "Ayy özür" Diyerek konuyu editlerler mi?![]()
Tebrik ediyorum ve size madalya takmak istiyorum. Bu forumda bitek sizin gibi düşünen birisine rastladım cidden Şokdayım yani.. Alayı post kasma amaçlı
Evet yaparsın Ban yemekten kurtulup şanslıysan ve 1 2 ay vaktini harcamak istemessen. yaparsın fakat herkez senin gibi düşünmüyor parası olan ben bunlarla uğraşmam direk çar alırım gibi düşünüp çar alıyorlar. Anladın![]()
Pazartesi salı koymuyorum 1 yıldır uyarı bile almadım

Ben olsam 1-2 ay sabır ederdim

Ve bu konu neden hala kapanmadı :f27:
Pazartesi salı koymuyorum 1 yıldır uyarı bile almadım
Ben olsam 1-2 ay sabır ederdim
Ve bu konu neden hala kapanmadı :f27:
Arkadaşım sen niye kendi adına yorum yapıyorsun Zeka özürlüsümüsün ? Herkez senin gibi düşünmüyor anla bunu yeter da.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)