HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın yöneticim aylardır oyunda bakım olmuyo en son bakım ne zaman oldu bilmiyorum ama o bakımda birçok sorun oluşmuş. Venüs serverında oynuyorum. İlkini sizde biliyosunuzdur oyuna her girdiğimizde Korsan Event görevi çıkıyo bu 1.hata. 2.si lonca savaşlarında sorun var. Bir lonca savaşı açmışlar sanırım 2 gün katılma izni çıktı oyun penceresinde. Ve bu diğer Lonca Savaşlarında da olmuş. 3.sü Evlilik çarımla evlilik yapmak istedim evlendim ama düğün salonuna göndermedi daha sonra evlendiğinde kullanabileceğim satıcıda ki yüzük gibi eşyaları aldım kullanamadım gardiyandan boşandım yaşlı kadına gittim yeni evlilik yapamadım hala evli gözüküyodu sanırım. Tekrar satıcıdaki şeyleri takmayı denedim yine olmadı yaşlı kadında hala evli gözüküyorum fakat gardiyanda da boşanmış gözüküyorum. Bunun benden kaynaklanan bişey olduğunu düşünüyodum ama başka biri daha geldi ve aynı şeylerin olduğunu söyledi ve arkadaşlarım da aynı şeyi söyledi yani buda 3.hata. Uzun süredir bu hatalar duruyor. Lütfen artık fazla uzatmadan genel büyük bir bakım yapıp benim bilmediğim başka hatalar varsa onlarla birlikte düzeltirseniz hepimiz yani bütün kullanıcılar sevinecektir. Şimdiden teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)