Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kardeş kavramı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ruffneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 562

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İnsanoğlunun zorunlu ihtiyaçlarından birisi de arkadaşlıktır. Arkadaşımız, dostumuz yoksa içimizdekileri söyleyemeyiz. Bu bizde fena bir şişkinliğe yol açar, çevremizde birisi halimi hatrımı sorsa da sıkıntımı anlatsam dediğiniz anlar olur.

Her neyse güzel bir arkadaşınız olur. Benim de öyle bi arkadaşım olmuştu. Kendisiyle inanılmaz muhabbetler ediyorduk. Gece 12 de oturduğum Skype'dan saat 5-6 civarı kalkıyor, ama halen deliler gibi sohbete devam etmek istiyordum. İnanılmaz muhabbetler dönüyordu.

"Müzik dersindeyiz öğretmen tahtaya çıkardı herkese müzik söyletip not veriyor. Sıra bana geldi ve bende matraklık olması adına şarkıyı söylemiştim. Sonra sınıfta herkes birbirini yerlerden toparlamıştı.."

Bu ettiğimiz sayısız sohbet konusundan birisiydi. Zaman getikçe arkadaş kavramı yok oluyor yerine kardeş kavramı geliyordu. O adamla konuşmadan huzur bulamıyorsun, onun tırnağına zarar geldiğince için çok yanıyordu. İşte bu kardeşlikti. Ama bir sorun vardı. Karşılıksızdı.

Ban yemişti. ve bana bir eyvallah bile demeden çekip gitmişti. Onun bana demediği eyvallahı ben ona dedim ve sineye çektim.

Daha sonra yine kardeşim dediğim bir insanla kavga ettim ve bu kişinin arkamdan hiç hoş olmayan laflar ettiğini duydum. Dünyam başıma yıkılmıştı. İnanılmaz komik gelen şarkı artık beni hüzünlendiriyordu. İçimden bir parça kopmuştu, yerine koyamıyordum. Yapacak da birşey yoktu.

Herşeyin ilacı olan zaman elbet buna da ilaç olacaktı.

Ama herşey köyü gidiyor değildi.

Fatih öyle birini tanıyordu ki tarifi imkansız :) Bu kişi Murat'tı :D
Fatih, Murat kardeşinin de aynı şeyleri yapmaması ümidiyle aynı muhabbetlere onunla devam ediyordu.
QuietHero
" Biri olmazsa diğerinde devam ederiz sıkıntı yok :D "
Umarım mesaj alındı..

İyi forumlar.

"Beni zengin arkadaşlarıma değil 1 sigarayı 5 kişi döndügüm kardeşlerime sor" diye bir laf vardır..

Yan yana bu sözdekileri yapamasakta, Skype'deki Sohbetine Doyum Olmuyor knka

Gaffur'dan - Ölümüne kankayık diyorum.. :D

"Beni zengin arkadaşlarıma değil 1 sigarayı 5 kişi döndügüm kardeşlerime sor" diye bir laf vardır..

Yan yana bu sözdekileri yapamasakta, Skype'deki Sohbetine Doyum Olmuyor knka

Gaffur'dan - Ölümüne kankayık diyorum.. :D

Aynen biliyon yanımda olsan dün o keki verirdim ama yanımda değilsin diye senin yerine de ben yedim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri