berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ServerHizmet Nasıl Bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkanyildiz323
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar serverhizmet.com nasıl bilirsiniz? Metin2 alacağım güvenilir midir?

Firmayı nasıl bilirsiniz ? :Yer saglayıcı listesinde şirket olarak gözüküyor vergi levhası yok belge veriliş tarihi ve reg tarihi uyuşmuyor web istanbuldur kendisi

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :Şikayet bölümüne göz atın

Güvenilir mi ? :Hayır

Sizce Almalımıyım ? :Hayır

Firmayı nasıl bilirsiniz ? :Yer saglayıcı listesinde şirket olarak gözüküyor vergi levhası yok belge veriliş tarihi ve reg tarihi uyuşmuyor web istanbuldur kendisi

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :Şikayet bölümüne göz atın

Güvenilir mi ? :Hayır

Sizce Almalımıyım ? :Hayır

Katılıyorum Bencede Alma Forumu Dolaş Daha İyi Bilişimlerde Var En İyisi Araştırmak :)

Sakın alma bak sakın alma ben aldım parayı 13.13 de verdim saat 18 de server sizde dedi sonra erteledi gece kurulup ticket atılcak dediyine olmadı telefonla arıyorum meşgula aldı 6 7 kez aradım çalıyo çalıyo açmıyo sonra birdaha aradıgımda oto meşgule atıyor tam bi rezillik sakın diyorum alma para tuzağı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri