kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Vds Doss yapmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan npcakar70520
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar vdsm doss yapmış bir anlam veremedim bugün kapattılar
yarın 2008 verecekler

indirdiklerim:
pbdo bot
pbdo bot tasck
ibot
sqlite
ve netframework
ve turkmmoya girdim sadece

ve 1 hafta sonra pcye çince bir şey yüklendi kendiliğinden büyük ihtimal ondan dediler.

ama bu indirdiklerim hepsi masaüstüm ve netbookumdada var ne yapacagım simdi ben? neyden olabilir

ya birisi senn ıp ne ddos saldırısı yapmıştır yada indirdiğin dosya anonymous un zombilerinden biriydi bir siteye saldırırken senn ıp adresini kullanmış olabilirler yada senn pc ni ele geçirip ennde saldırmanı sağlamış olablirler bunlar anonymous un çok yaptığı şeyler bir dahakine indirdiğin dosyalarda virüs varmı bak ve gezdiğin siteler güvenilirmi bak bu arada pc n de virüs taraması yap belki virüs sanada bulaşmıştır

Bunun Darkorbit Bölümüyle ne alakası var ayrıca Saçma şirketlerden aldığınız için böyle şeyler oluyor benim 1 ay olmak üzere tek bir kapanma bile yaşamadım...
-Bildirildi

Bunun Darkorbit Bölümüyle ne alakası var ayrıca Saçma şirketlerden aldığınız için böyle şeyler oluyor benim 1 ay olmak üzere tek bir kapanma bile yaşamadım...
-Bildirildi

sanane?
darkorbitle alakası var botumu koyuyorum ayrıca;
saçma dediğin şirket para almadan 2008 kurdu birtane daha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri