Sanırım bu geç verilmiş bir karar.
MrsRaffello : Volkan... Ben daha yolun başındayken geri dönme kararı almıştım bırakıyorken tam volkan engelledi beni. ElitNeMeSiss'in 70 level olduğu zamanları bilir. Çünkü o kastı beni
her zaman birlikteydik onunla charımı da ona bırakıyorum zaten istediği gibi yönlendirebilir. Beni biraz önemseyen kim varsa aynı önemden fazlasını volkana da vermelerini rica ediyorum.
EkiJuu: Tayfun tam ee yetti artık sarmıyo bu server dediğim zamanlarda en çok eğlendiren adamsın beni
T0L0VE/ MyPassion( ya da hangi chardaysan artık
) : Özer sık sık char değiştirdiğinden en son hangisini oynadığını bilmiyorum
o da benim gibi koyu galatasaraylı. Yanımda olduğun için teşekkür ederim kardeşim.
HayalCash08: Bir tayfun daha
başlarda inanılmaz düşmanlardık. Her ortamda her yerde birbirimizle savaşırdık. Ama ben keserdim
Sonradan dostluğumuz başladı ve gerçekten iyi dostluklar kavgayla başlarmış. Ben artık yokum ve 1 ay sonra o kılıçlar senin kardeşim
MARESAL: Serdal başkan da desteğini hiç esirgemedi onu da teşekkürsüz geçmek olmaz
ve tabiki SessizKalp: Ferhatla ilgili uzun uzun yazarsam roman olur yukardaki her dostum da öyle tabiki ama bu adam bana oyunu öğreten aynı zamanda. Ama boynuz kulağı geçermiş
Tek tek yazarsam uzayacağını fark ettim şimdi kesiyorum ve topluya dönüyorum lütfen kimse yanlış anlamasın tamamen üşenmekten
RynR, CoolWind , SALVODOR - TÜH KÜBRAYI UNUTTUK NEYSE AFFEDİCEK ARTIK
- Naphalem , ReHiNe, HighFaiT, HoNoR (mT) , CLaiRe , BosnakTR ve şu anda aklıma gelmeyen nice dostum kardeşim, kendinize iyi bakın.
Ve düşmanlarıma : Oyundaki çatışmaların veya kavgaların hiçbiri önemli değil. Emek hırsızları ( FreeStyle, Frost , vb.) dışında kimseyle derdim yok.
Ve ElitNeMeSiss gider... Herkese hayatta başarılar dilerim :l04:
MrsRaffello : Volkan... Ben daha yolun başındayken geri dönme kararı almıştım bırakıyorken tam volkan engelledi beni. ElitNeMeSiss'in 70 level olduğu zamanları bilir. Çünkü o kastı beni
her zaman birlikteydik onunla charımı da ona bırakıyorum zaten istediği gibi yönlendirebilir. Beni biraz önemseyen kim varsa aynı önemden fazlasını volkana da vermelerini rica ediyorum.EkiJuu: Tayfun tam ee yetti artık sarmıyo bu server dediğim zamanlarda en çok eğlendiren adamsın beni

T0L0VE/ MyPassion( ya da hangi chardaysan artık
) : Özer sık sık char değiştirdiğinden en son hangisini oynadığını bilmiyorum
o da benim gibi koyu galatasaraylı. Yanımda olduğun için teşekkür ederim kardeşim.HayalCash08: Bir tayfun daha
başlarda inanılmaz düşmanlardık. Her ortamda her yerde birbirimizle savaşırdık. Ama ben keserdim
Sonradan dostluğumuz başladı ve gerçekten iyi dostluklar kavgayla başlarmış. Ben artık yokum ve 1 ay sonra o kılıçlar senin kardeşim
MARESAL: Serdal başkan da desteğini hiç esirgemedi onu da teşekkürsüz geçmek olmaz

ve tabiki SessizKalp: Ferhatla ilgili uzun uzun yazarsam roman olur yukardaki her dostum da öyle tabiki ama bu adam bana oyunu öğreten aynı zamanda. Ama boynuz kulağı geçermiş

Tek tek yazarsam uzayacağını fark ettim şimdi kesiyorum ve topluya dönüyorum lütfen kimse yanlış anlamasın tamamen üşenmekten
RynR, CoolWind , SALVODOR - TÜH KÜBRAYI UNUTTUK NEYSE AFFEDİCEK ARTIK
- Naphalem , ReHiNe, HighFaiT, HoNoR (mT) , CLaiRe , BosnakTR ve şu anda aklıma gelmeyen nice dostum kardeşim, kendinize iyi bakın. Ve düşmanlarıma : Oyundaki çatışmaların veya kavgaların hiçbiri önemli değil. Emek hırsızları ( FreeStyle, Frost , vb.) dışında kimseyle derdim yok.
Ve ElitNeMeSiss gider... Herkese hayatta başarılar dilerim :l04:
Ulan ege ben Nedıyım sana be bana koydugun ilk kazık bu ben senı getırmek ıxın elımden gelını yapıcam pes te etmıcem
O adam uraya Geri Gelecek.. SessizKalp
O adam uraya Geri Gelecek.. SessizKalp
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)