BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

PHP Script Encoder - xrhonin fark yaratır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xrhonin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Internette bulduğunuz şeyleri burada yayınlayarak herşey kırılır diyorsunuz, ayrıca sabitte bulunan konuları da değersiz kılıyorsunuz alıntı yapmadan yazdığınız script olsa neyse.. Bildirildiniz Illegal amaçlar için kullanılabilir.

Internette bulduğunuz şeyleri burada yayınlayarak herşey kırılır diyorsunuz, ayrıca sabitte bulunan konuları da değersiz kılıyorsunuz alıntı yapmadan yazdığınız script olsa neyse.. Bildirildiniz Illegal amaçlar için kullanılabilir.

uzun zaman önce koleksyonuma almıştım bu kodları incelerken işinize yarayabilir diye paylaştım, yaptığım paylaşımlar için para almıyorum yani sadece öğrenmeniz amaçlı paylaşıyorum sanırım mavi1 sitesinden almıştım zaten türkiyede bunun gibi scriptler sadece ordan çıkıyor. kaynağını tam bilmediğim için yazmadım herneyse

evet her şey kırılır diyorum buyrun mavi1.org tan konumu yineledim bu konuyu paylaşan adamın adı mavi1 aldığım sitenin yöneticisi eskiden iskorpitx diye biliniyordu googlede ufak çaplı bir araştırma ile kim olduğunu öğrenebilirsiniz.. her türlü şifrelenmiş dosya kırılır diyorum ve doğru söylüyorum. bu işle uğraşan adamlar bunu yazmış ve çalışıp çalışmadığına dair yorumda bulunmuşlar çok isterseniz kaynağın linkini vereyim..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri