Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Atılamayan Banlar Hakkında.. !!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SVSLI58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın Gm ler ve adminler.. Foruma koyduğumuz birçok ss de ilgilenildiği söyleniyor ancak adamlar ban yemiyor.. Neden yemedi deyince ss ler bi yerde toplanıyor biri topluyor diğeri banlıyor diyorsunuz.. Ama böle olmuyor... Bazı adamların ss leri atıldığında ban yiyor.. Ama bazılarının ss sini 50 kere koyuyoruz ilgilenildi deniyor ama adam 1 aydır oyunda.. Bence bu büyük bi haksızlık.. Millete ana avrat sövüyorlar ban yemiyorlar.. Bu konuyu açıklığa çıkarması lazım MMOMT2 Yönetiminin.. Zaten oyunda 1 çok oyuncu bundan şikayetçi.. Ve ayrıca bazılarıda ben ban yemem diyip geçiyor.. :mad: Şahsen ben ss lerimi forumda görünce direk o akşam yiyorum banı.. :D

Arkadaşlar şunu bildirmek isterimki bildirdiğiniz ss ler not alınıyor ve biranda atılıp bir anda açılıyor yani aynı zamanda açılıp süresi dolduğunda aynı gün içinde açılıyor.Konunuzu açıp ilgilenildi dendiği anda banlanmıyorlar yani.

Arkadaşlar şunu bildirmek isterimki bildirdiğiniz ss ler not alınıyor ve biranda atılıp bir anda açılıyor yani aynı zamanda açılıp süresi dolduğunda aynı gün içinde açılıyor.Konunuzu açıp ilgilenildi dendiği anda banlanmıyorlar yani.

Hacı iyide adam her zaman geziyor yhav şunu diyorum ban ymiyor hakkattende ban yemiyor.. ANLADINMI BUNU?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri