Bak çocuk istedikleri yerden alırlar seni ilgilendirmez ordan alsalar sağda free host yazıyor ve bebe gibi millet ile uğraşacağına gidip biraz adamlara yardım et yada forumdan gitkardşim neden miletin emği ile oyunuyorsun ardaşalar tk acamak isteyen varsa buyurun burya bakın http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/2223544-sinirsiz-hosting-ve-band-alani-bedava.html burdan alın ftp bilgilerinz size kalsın lütfen bolye sahtekarlıklar için forumda boş işler yapmasanız iyi olur modlardan ricam konu kiltlensin

Bak çocuk istedikleri yerden alırlar seni ilgilendirmez ordan alsalar sağda free host yazıyor ve bebe gibi millet ile uğraşacağına gidip biraz adamlara yardım et yada forumdan git![]()
olye diyorsunda olum köşedki yazı kadlrımak için freehosting demezler olur biter orda ads dedinmi komple reklam kalkar anladınmı emek senin yaptıgın işide hırsızlık derler bebe göruruz kimdir beli oluyor
Ulan bebe o konu beni ilgilendirmez ben burda kimsenin hırsızlığını yapmıyorum ara ulan yoncuyu sor beni sormuşmuyum ona ücretsiz alıp ücretsiz dağatıyorum mal herif defol git konumla alakası seyler yazarsan yetkili yerlere şikayet edeceğim.olye diyorsunda olum köşedki yazı kadlrımak için freehosting demezler olur biter orda ads dedinmi komple reklam kalkar anladınmı emek senin yaptıgın işide hırsızlık derler bebe göruruz kimdir beli oluyor
Ulan bebe o konu beni ilgilendirmez ben burda kimsenin hırsızlığını yapmıyorum ara ulan yoncuyu sor beni sormuşmuyum ona ücretsiz alıp ücretsiz dağatıyorum mal herif defol git konumla alakası seyler yazarsan yetkili yerlere şikayet edeceğim.
GoldenBrasco Asıl Bebe Sensin Bence Sen Git xLskk.com 'da Takıl Abim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)