noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Karedeniz Fıkraları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rbinhoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 340

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Temel Ve Turistler
bir gün turistler karadenizi ziyarete gelirler turistin biri temele sorar:
---bütün karadenizlilerin neden bıyığı var? Temel şu
cevabı verir:
---Biz önemli bulduğumuz şeylerin altunu çizeruz daa

Soğan Var Mı?
Temel eczacılık fakültesini bitirmiş fakat eczane açacak parası yokmuş.Aklına değişik bir fikir gelmiş.Girmiş bir eczaneye:

-Beyfendi sizde soğan var mı?Adam Temeli başından savmış.Fakat Temel bıkmadan usanmadan adamı rahatsız etmeye devam etmiş.Her gün yeni saçma sorularla geliyormuş.

Sonunda dayanamayan eczacı Temele:
-Kardeşim senin derdin ne? Temel
-Burayı bana devret.Eczacı kurtulmak için eczaneyi Temele devretmiş,birkaç gün sonrada gelip Temele:
-Sizde soğan var mı?Demiş...Temel:
-Bizde soğan var ama sende reçete var mı?

Temele Sigara Zararlı
küçük temel yaşlı dursun emiceyi yolda görünce şuna birmuziplik yapayım demiş yanına gelmiş.
-dursun emice sigaran varsa bir sıgara versene
temel sigarayı alınca bu seferde
-dursun emice ateşin varsa ateşinide versene
temel ateşi alıp sigarasını yakınca dursun emiceye dönerek:yahu anamda deyi bana habu sigarayı bırak sana çok zararı var.
Bunun üzerine iyice darlanan dursun emice temele dönerek:sigara benden ateş benden sana ne zararı var ananı.....
.

Yeniden Deneyiniz
Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: - "Tekrar deneyin." Kapağı kapatıp yeniden açar ve okur: - "Tekrar deneyin." ... ... ... En sonunda sinirlenen Temel: - "Ula Tursun. Ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çıkmadi."

Trabzonlu İmamlar ile Rizeli İmamlar Maçı
Bir gün Trabzonlu imamlar ile Rizeli imamlar arasında ortada büyük bir iddia olan mahalli bir maç yapılacakmış.Rizeli imamlar Trabzonlu imamlara nazaran daha bi iri ve kondüsyonu yüksek olup Trabzonlu imamlar da ona keza zayıf ve çelimsizlermiş.
Maç saatini beklemek üzere Trabzonlu imamlar kahvede oturup kara kara düşünüyorlarmış.Derken bizim Temel girmiş içeri:
-Selamun Aleyçum İmamlar
-Ve Aleyçum Selam Temel Hoş geldun demişler.
Temel: Haçan ben hoş geldum gelmesine de sizin bu halinuz nedur? Maça 2 saat galdi.Niçun moralunuz boyle bozukdur.Garadenuz de gemulerunuz mi batti demiş.?
İmamlardan biri: Yok temel moralumuz niçun pozuk olmasun Rizeli imamlari biliysun hepsi gabadayi gibi harcayacaklar bizi ona moralumuz bozuktur.Ortaya buyuk iddia da vardur.Bir de işun rezil olmasi var demiş.
Temel pratik zekasıyla :Ula buldum demiş.
İmam: Neyi buldun la demiş.
Temel : Ula gidun bizum Trabzonspor daki HAMİ yi alun oynatun demiş.
İmamlar: Ula Temel ne salaksun HAMİ yi tanimayan mi vardur? demişler
Temel :Ula takun ona bi takma sakal ile biyuk HAMİ HOCA diye gandurursunuz demiş.
İmamlar olur mu? olmaz mı? derken yapacak çare yok demişler almışlar HAMİ yi de gitmişler maça.
Bizim Temel in fikri ya! Maç bitesiye Kahvede sonucu beklemeye başlamış.Derken Trabzonlu imamlar dağılmış bir şekilde yüzler asık,moraller bozuk girmişler kahveden içeri.
Temel Heyecanla : Ula noldi başardunuz mi? demiş.
İmam:Yok temel 2-1 yenilduk demiş.
Temel :Niye ula HAMİ bi pok yiyemedimi? demiş.
İmam: Olur mi temel tek başina takımı sırtında taşudi.Zate şeref golini da Hami atti demişler.
Temel Hayretler içerisinde: Peki o zaman niçun 2-1 yenildunuz? diye sormuş.
İmamlardan biri: Ula Temel gardaşum Rizeli İmamlar arasinda "Van Basten Hoca" ile "Gullit Hoca" varidi duman ettu bizi demiş.

TEMEL İLE DURSUN MAHKEMEDE
Temel ile Dursun çay acağı işletiyormuş.Temel patron,Dursun da çırağıymış.Ancak Temel ne derse Dursun hep tersini yaparmış.Artık Temel'in canına tak etmiş.Mahkemegünü gelmiş çatmış.
Hakim Temel 'e sormuş:
-Oglum nedir şikayetin?
Temel:
-Hakim bey,ben Dursun'dan şikayetçiyim,o salağın biridir.
Hakim:
-Tamam,Dursun'un salak olduğunu ispatla,onu cezalandıralım.Temel,Dursun'a:
-Ula Dursun,git bak bakayım, ben dükkanda mıyım?demiş
Dursun koşa koşa gitmiş
Hakim:
-Haklıymışsın Temel.Şurda teefon dururken koşaak gitti salak.

Şimdilik bu kadar başka paylaşımlarım da görüşmek dileğiyle...

Son düzenleme:
:005:
427255.gif
Paylaşım İçin Teşekkürler
427255.gif
:005:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri