Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

bu kapı neden açılmıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmoo99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

sen bunu bilmediğimi mi düşünüyorsun insanları o küçük beyninle rencide etmeye çalışma. arkadaşın sorusunun cevabı mesajımdan net şekilde anlaşılıyor

iyide konuyu açan kişi zaten bunu biliyodur sonuçta alfa beta gamma birlikte sen anlamıyorsan

iyide konuyu açan kişi zaten bunu biliyodur sonuçta alfa beta gamma birlikte sen anlamıyorsan

arkadaşım adamın mesajını iyi okumanı tavsiye ederim yalnış anlamadan ötürü tartışmayı sevmem açıklıyim adam gamma kapısı açmaya çalışıyor ama alfa kapısı tıklı şekilde gamma kapısına tıklayarak gg açması lazım yoksa nasıl açılsın kapı

ewt arkadaşım hatamın farkına şuanda vardım delta kapısıyla gama yı karıştırmışım 4. kapıyı açmaya çalıştığını sandığım için o şekilde yazdım :D kusura bakma senin dediğin gibi o kapı 3lü hangisine tıklarsan tıkla karışık kapı parçası gelicektir gama gelip gelmemesi tamamen şans

arkadaşım adamın mesajını iyi okumanı tavsiye ederim yalnış anlamadan ötürü tartışmayı sevmem açıklıyim adam gamma kapısı açmaya çalışıyor ama alfa kapısı tıklı şekilde gamma kapısına tıklayarak gg açması lazım yoksa nasıl açılsın kapı

alfa beta gama saten aynı grupta alfaya tıklasam gg bassam beta yada gamdan da çıkar parça , bn derdim bu 1 parçanın nasıl çıkacagı ne yaptıysam çıkmadı 10 bin uri harcadım şimdi gene çıkmadı iyice sıktı ya

alfa beta gama saten aynı grupta alfaya tıklasam gg bassam beta yada gamdan da çıkar parça , bn derdim bu 1 parçanın nasıl çıkacagı ne yaptıysam çıkmadı 10 bin uri harcadım şimdi gene çıkmadı iyice sıktı ya

haklısınız yalnış anlamışım özür diledim dediğin gibi alfa betayı bende defalarca açıp yaptım ama gama 1kere bile tamamlanmadı henüz yapamadım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri