Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İşime yarar dosyaları indiriyorum.Hesabım çalınmadı şu ana kadarSen Dosyalarını indirmeye devam et Ozaman![]()

resimi atıyorum bilgisayarın tarıhı bugunun tarihi o adam 1 hafta önce paylaşmış
O eski crackdeki virüstü bilip bilmeden konuşma.

Buradaki paylaştığım cracki herifler gidip sabite atmışlar bir de. Orada dolaşıyorsan buraya gelme kardeşim oradaki kişilerin yarısından çoğunda beyin yok. Sırf moderatör diye adam virüslü dosya paylaşsa kimse itiraz etmeyecek hale gelmiş. Ve her tıkladığın linkte reklam kısaltması var. Sonuç olarak boş bir forum. Ha beyinsiz moderatörlerden birine örnek vereyim sana. Exeli crack olmazmış bak öyle diyor adam;
Son düzenleme:
Dosyalara keylogger Koyduğu için Banlandığından Haberin yok Sanırım.
Gidip yöneticilere sorabilirsin ben bütün banlarımı küfür ettiğim için aldım. Bugüne kadar keyloggerlı dosya paylaşmadım hadi kolay gelsin
O eski crackdeki virüstü bilip bilmeden konuşma.
Buradaki paylaştığım cracki herifler gidip sabite atmışlar bir de. Orada dolaşıyorsan buraya gelme kardeşim oradaki kişilerin yarısından çoğunda beyin yok. Sırf moderatör diye adam virüslü dosya paylaşsa kimse itiraz etmeyecek hale gelmiş. Ve her tıkladığın linkte reklam kısaltması var. Sonuç olarak boş bir forum. Ha beyinsiz moderatörlerden birine örnek vereyim sana. Exeli crack olmazmış bak öyle diyor adam;
![]()
o adam keylogler pylaşım yazmış o zaman seninkinde keyloggler var işin sakası bu gerçeği diğer msjda
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)