HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,,
Simdi burda kendimi o kadar ovecek degilim arkadaslar.. Yaptıklarımı ve yapabileceklerimi soylecegim..Eger bir işiniz varsa, bir ekipseniz davet edebilirsiniz.. Daha uzatmaya gerek yok bence..
- 8-9 kez vps metin2 server kurdum... 1gb-4gb-8gb ramli olarak..
-Putty, filezilla, winscp, dreamwiever, frontpage, cpanel, navicat, mysql, phpmyadmin, forum sitesi kurmak, chat sitesi kurmak, canlı destek, livezilla, support, pack cıkarma editleme duzeltme ayarlama kapatma! ..
Bu programların hepsinde ustayım.. eklemeyi unuttugum programlar kalmıs olabilir.. Sorabilirsiniz..
Saygılarımla,,
Simdi burda kendimi o kadar ovecek degilim arkadaslar.. Yaptıklarımı ve yapabileceklerimi soylecegim..Eger bir işiniz varsa, bir ekipseniz davet edebilirsiniz.. Daha uzatmaya gerek yok bence..
- 8-9 kez vps metin2 server kurdum... 1gb-4gb-8gb ramli olarak..
-Putty, filezilla, winscp, dreamwiever, frontpage, cpanel, navicat, mysql, phpmyadmin, forum sitesi kurmak, chat sitesi kurmak, canlı destek, livezilla, support, pack cıkarma editleme duzeltme ayarlama kapatma! ..
Bu programların hepsinde ustayım.. eklemeyi unuttugum programlar kalmıs olabilir.. Sorabilirsiniz..
Saygılarımla,,
her rehberi ezbere bilen biri mi iyidir, yoksa aylarca rehbere bakıp yapmak mı???Bahsettiğin programlar da usta olmaya gerek yok. Tonla rehber var.
Saydıklarının çoğu program değil vede burası tanışma bölümü![]()
kardesim program degilmi allah askına?? putty-navicat-filezilla-unepk-fotoshop-adobenin 12 tane programı-microsoftun butun programları.. web tasarım dizayn.. hepsini biliyorum..- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...