Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Çok Fazla Soru Olduğu İçin Bu Konu Açma Gereği Duydum.
Şifre değişecekmi diğe Son zamanlarda Öne çıkan Sorulardan Birisi
adminin yaptığı açıklamaya göre
Yani Su an Sizin Değiştiremıyorum Demenız Pek Bir Seyi İfade Etmez Sabırlı olunuz.
Bugda kaldım yardım edin diğerler İçin ise Bu Hata Bakımla Birlikte Düzeltilecektir. ''Benı Bugdan Çıkart'' Gibi Konuları Görduğum İçn Yazma Gereği Duydum.
''Bakım Hangi Gün Olacak Çabuk Bakım Yapın'' diğen Arkadaslarda Tamamen Admine Bağlı Olduğunu Ve İşleri Yoğun Olduğundan Dolayı Beklemenız Gerektiğini Zaten Birkaç Hafta İçinde Oyuna Yenı Özellkler Düşündüğünü Bildirmişti.
Bilmiyorum Konuyu Açmakla Doğrumu Yaptım? Ben Kendimce Gerekli Gördüm. Bazı Arkadaslar Gerçekten Bu Cevaplara İhtiyacı Var Gereksiz Olduğunu Düşünenler Olsa Bile.
Teşekkurler, İyi Forumlar.
Şifre değişecekmi diğe Son zamanlarda Öne çıkan Sorulardan Birisi
adminin yaptığı açıklamaya göre
Bakımla ilgili değişiklikler %90 oranında bitti önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa bakımı yapacağız.
Köklü değişiklik yapacağızdan kastım çok farklı bişeydi onunda duyurusunu bakımdan sonra yapacağım![]()
Yani Su an Sizin Değiştiremıyorum Demenız Pek Bir Seyi İfade Etmez Sabırlı olunuz.
Bugda kaldım yardım edin diğerler İçin ise Bu Hata Bakımla Birlikte Düzeltilecektir. ''Benı Bugdan Çıkart'' Gibi Konuları Görduğum İçn Yazma Gereği Duydum.
''Bakım Hangi Gün Olacak Çabuk Bakım Yapın'' diğen Arkadaslarda Tamamen Admine Bağlı Olduğunu Ve İşleri Yoğun Olduğundan Dolayı Beklemenız Gerektiğini Zaten Birkaç Hafta İçinde Oyuna Yenı Özellkler Düşündüğünü Bildirmişti.
Bilmiyorum Konuyu Açmakla Doğrumu Yaptım? Ben Kendimce Gerekli Gördüm. Bazı Arkadaslar Gerçekten Bu Cevaplara İhtiyacı Var Gereksiz Olduğunu Düşünenler Olsa Bile.
Teşekkurler, İyi Forumlar.
Son düzenleme:
Bu gibi açıklamaları oyuncular adminlerden bekliyor.Bu açtığınız konunun fazla dikkate alınacağını sanmıyorum.
Yinede teşekkürler açıklama için.
Yinede teşekkürler açıklama için.
Admin Ne Kadar Yanıt Versede Anlamak Bilmiyorlar Ben Açıyım Kösede Dursun Dedim Tesekkurler.
http://www.turkmmo.com/mmomt2/2255252-admin-duy-sesimizi.html#post12531289
Denildiği gibi beklemek şart.
http://www.turkmmo.com/mmomt2/2255252-admin-duy-sesimizi.html#post12531289
aynen.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)