Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Darkorbit bölümünde olanların çoğu darkorbit oynar fakat inceleyerek oynamaz.Dolayısıyla görmediğimiz bazı şeyler olabilir.Bu konuda onları size göstereceğim.
1-Diroitlerin Açısını Değiştirme.
Faremizin tekerleğini hareket ettirerek diroitleri uzaklaştırabilir veya yakınlaştırabiliriz.
2-Gemimize Yaklaşma
Bazı arkadaşlar gemilerinin resimlerini çekiyorlar.Bu resmi görenlerde nasıl yakınlaştırdı diyerek şaşırıyorlar
.Çok basit klavyemizin sağ tarafında bulunan num+ ve num- tuşlarıyla gemimizi yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabiliyoruz.
"Citadel" gemisinin "İntihar" Gemisi olduğu...
Şimdilik bu kadar.
Sizde yorum atarak bulduğunuz ilginç ve bilinmeyenleri bizimle paylaşabilirsiniz.
1-Diroitlerin Açısını Değiştirme.
Faremizin tekerleğini hareket ettirerek diroitleri uzaklaştırabilir veya yakınlaştırabiliriz.
2-Gemimize Yaklaşma
Bazı arkadaşlar gemilerinin resimlerini çekiyorlar.Bu resmi görenlerde nasıl yakınlaştırdı diyerek şaşırıyorlar
.Çok basit klavyemizin sağ tarafında bulunan num+ ve num- tuşlarıyla gemimizi yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabiliyoruz."Citadel" gemisinin "İntihar" Gemisi olduğu...
Şimdilik bu kadar.
Sizde yorum atarak bulduğunuz ilginç ve bilinmeyenleri bizimle paylaşabilirsiniz.
Son düzenleme:
Teşşekürler fakat,bunları bilinmeyen değilde bilinenler yazmanız daha mantıklı olurdu. 

Teşşekürler fakat,bunları bilinmeyen değilde bilinenler yazmanız daha mantıklı olurdu.![]()
Ben herkesin bunları bildiğini düşünmüyorum
Ondan açtım konuyu siz değerli arkadaşlar burda bişeyler paylaşarak bilmediklerimizi öğrenebiliriz.
Bende bir forumda DARKORBİTTE "Citadel" gemisinin "İntihar" Gemisi oldugunu duydum.
Konuya ekledim

Saolun ...