noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hiç Güleceğim Yoktu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaskentViP

Level 7
TM Üye
Konular
419
Reaksiyon Skoru
110
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 12 Ay
Başarım Puanı
140
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MmoMT2 venüs serverine gelicem dedim geldim , sonra bir kendini bilmez okuz :) yazdı vişne 1günde 90dan 130 a kastı hile kullandı diye. :) Bende yazdım sen manyakmısın diye... :) Ss almış okuz yollamış ama malesef bizim mmomt2 ekibimiz sağlıklı düşünemediği için ne manyakmısın lafını küfür kabul ettiği için ban vermiş şamanıma :) ...
Sadece gülüyorum çünkü zaten içinde değerli ya da önemli birşey yoktu. :)
Sinirlimiyim hayır ama sitemliyim.
Metin2 TR de çarımı satıp burda edit almayı planlıyordum ama bu pvp ye deymez.Benden herkese tavsiye bu pvp'de adelet 0 ...
Ortada bir sürü kansız hırsız dolaşırken manyakmısın diyen birinin ban yemesi kadar anormal bir durum olamaz.Gerçektende kınıyorum.
O şaman şuana kadar hiç ban yemedi.Sağolun.İyi Halt Ettiniz.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Üslubunu düzelt ve bize söylediğin sağlıklı düşünemiyor lafını kendine kullan manyak kelimesinin hakaret olarak "Aptal, çılgın, dengesiz, deli" anlamlarında kullanıldığını kafana sok lütfen.
Turkmmo'da iyi bir yere gelmeyide planlıyordum ancak ne açtığım konuları sabitlediler nede yaptığım yararlı konuları göz önünde tuttular...
Böyle bir rezillik görmedim.Kurallarına uygun konu yaparım tınlamazlar çarımdan manyakmısın derim tınlamazlar :) ...

Sanki admin herkesle canımlı cicimli konusuyor.
Ağzından /// lafını düşürmediğine %100 Eminim.
Bide gelip bize terbiyeyi öğretmesin.Biz yeterince terbiyeliyiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üslubunu düzelt ve bize söylediğin sağlıklı düşünemiyor lafını kendine kullan manyak kelimesinin hakaret olarak "Aptal, çılgın, dengesiz, deli" anlamlarında kullanıldığını kafana sok lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri