HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SELAMÜN ALEYKÜM
F0rbidd3n adındaki üyeliğim kapatıldı. Sebebini Öğrenme şansım varmı? forum kurallarına aykırı bişey yaptığımı sanmıyorum
forum kurallarına aykırı bişey yapmadığımda eminim. ve hesabımın açılmasını istiyorum. ama kapatılan hesabı açamayız diyorsanız o turkmmo nun kararıdır saygı duyarım.. ama şunu bilinki sebepsiz yere kapatılmasını anlamış değilim üstelik süresiz olarak.. forumda o kadar reklam, küfür, spam, sahtekarlık yapanlar var onlar bile belirli sürede banlanıyor. anlamış değilim. hak veriyosanız açarsanız bende turkmmo hakkında düşüncelerim iyi yönlü olur. bu size bişey kazandırmaz ama bu böyle.. cevabınızı bekliyorum olumlu veya olumsuz.
iyi forumlar, kolay gelsin.
F0rbidd3n adındaki üyeliğim kapatıldı. Sebebini Öğrenme şansım varmı? forum kurallarına aykırı bişey yaptığımı sanmıyorum
forum kurallarına aykırı bişey yapmadığımda eminim. ve hesabımın açılmasını istiyorum. ama kapatılan hesabı açamayız diyorsanız o turkmmo nun kararıdır saygı duyarım.. ama şunu bilinki sebepsiz yere kapatılmasını anlamış değilim üstelik süresiz olarak.. forumda o kadar reklam, küfür, spam, sahtekarlık yapanlar var onlar bile belirli sürede banlanıyor. anlamış değilim. hak veriyosanız açarsanız bende turkmmo hakkında düşüncelerim iyi yönlü olur. bu size bişey kazandırmaz ama bu böyle.. cevabınızı bekliyorum olumlu veya olumsuz.
iyi forumlar, kolay gelsin.
Giriş yapmaya çalığtığınızda şu sebepten ötürü banlandınız şeklinde uyarı gelmektedir. Siz yine de itiraz ediyorsanız buraya konu açmak yerine adminlerimizle özel mesaj yoluyla irtibata geçebilirsiniz.
ban sebebinizi panelden bir yöneticimiz veya adminimiz bakıp yazar birazdan suçsuz yere ban yemez kimse 

Banlanma sebebi yazmıyor.. Ayrıca forumda o kadar küfür eden mileti dolandırmak icin konu acan.. Reklam... Spam mesaj.. Yapan kisiler var.. Onlar bide süreli ban yerken ben neden süresiz ban yiyorum ve sebepsiz .. Varsa sebebi bilmek istiyorum.. Yoksada acılsın yönetici ve adminlerden cevap beklyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)