HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaslar Şimdi Size Çok Rahat Kasmanızı Sağlayan Zaman Harcamadan Kolay Kasmanızı Sağlayan Ayırmadan Lvllar Kasıp Adamlar Kesmenizi Sağlayan
MultiHack Acaba Güvenlimi ?
Arkadaslar Taratıyorsunuz Bir Virüs Buluyor Adını Eski Sürümlerini Kullananlar Bilri Yenisini Taratmadım Adı : MultiHack Virüsü Şimdi Bazı Arkadaslar
" Hile Oldugu İçin Virüs Uyarısı Veriyor " Diyecekdir Bu Sadece Hilelerin Dağılmasını İsteyen Veya Pcden Anlamayıp bu Hileleri Üretenlere Kayıtsız Şartsız İnanların Saçma Görüşüdür. Hiç Bir Program Hile Oldugu İçin Virüs Uyarısı Vermez Örnek Vereyim : KnightOnline 'da bulunan Her Exenin Vazgeçilmezi Olan OnlineGames Virüsü Zararsız Değildir Bilgisayarınızı Yavaşlatır Bu Virüslerinde Her Virüsünde Zararı Vardır Büyüktür Küçüktür Tartışılır Ama Her Zaman Zararı VArdır.
Şimdi Gelelim Asıl Şüpeme. Buldugu Virüsün Adı Ne Olsa Mutlu Olursunuz
Virüsün Adı MultiHack. Şimdi Hilenin adı Multihack Virüsün Adıda Hileden Dolayı MultiHack'dir Dersiniz peki ya Tersiyse Yani Virüsün Adı Multihack Oldugu İçin Programın Adı Multihack'se Ve Bu Virüs Bilgisayarınızdaki Accauntların Şifresini Her saniye hileyi Tasarlayan Kişiye Yolluyorsa ?
KARAR SİZİN ..Son bir bilgi daha vereyim bazı hilelerde virüs olarak dosyalar bulur fakat kimi program virüs demez hile olduğu için şüpheli der ama normal şartlarda asla Backdoor virüsü uyarısı vermez veriyorsa güvenmeyin.
MultiHack Acaba Güvenlimi ?
Arkadaslar Taratıyorsunuz Bir Virüs Buluyor Adını Eski Sürümlerini Kullananlar Bilri Yenisini Taratmadım Adı : MultiHack Virüsü Şimdi Bazı Arkadaslar
" Hile Oldugu İçin Virüs Uyarısı Veriyor " Diyecekdir Bu Sadece Hilelerin Dağılmasını İsteyen Veya Pcden Anlamayıp bu Hileleri Üretenlere Kayıtsız Şartsız İnanların Saçma Görüşüdür. Hiç Bir Program Hile Oldugu İçin Virüs Uyarısı Vermez Örnek Vereyim : KnightOnline 'da bulunan Her Exenin Vazgeçilmezi Olan OnlineGames Virüsü Zararsız Değildir Bilgisayarınızı Yavaşlatır Bu Virüslerinde Her Virüsünde Zararı Vardır Büyüktür Küçüktür Tartışılır Ama Her Zaman Zararı VArdır.
Şimdi Gelelim Asıl Şüpeme. Buldugu Virüsün Adı Ne Olsa Mutlu Olursunuz
Virüsün Adı MultiHack. Şimdi Hilenin adı Multihack Virüsün Adıda Hileden Dolayı MultiHack'dir Dersiniz peki ya Tersiyse Yani Virüsün Adı Multihack Oldugu İçin Programın Adı Multihack'se Ve Bu Virüs Bilgisayarınızdaki Accauntların Şifresini Her saniye hileyi Tasarlayan Kişiye Yolluyorsa ?
KARAR SİZİN ..Son bir bilgi daha vereyim bazı hilelerde virüs olarak dosyalar bulur fakat kimi program virüs demez hile olduğu için şüpheli der ama normal şartlarda asla Backdoor virüsü uyarısı vermez veriyorsa güvenmeyin.
deniycem indiriyorumArkadaşlar konu açma yetkim yok ne zamandır girmiyordum o yüzden yeni kullanıcı aldım acaba girmediğimden mi kaynaklanıyor die ama ondan değilmiş neyse sözü uzatmaya gerek yok yetkim olsa konu açacaktım ama bunu sizlerle paylaşmak istiyorum..yorumlarda paylaştığım için k.bakmayın..nie paylaşıosun die düşünenler olursa ben metin 2 oynayan bir kişi değilim ama bilgisayardan anlıyorum o yüzden metin 2 nin hilelerini paylaşıyorum..asıl hesabım trgstr belki görenler olmuştur..neyse evet bu yaptığım programda multi hack lerin şimdiye kadarki sürümlerinin hepsini birleştirdim çok güzel bi çalışma oldu isteyenler için resmaşağıdadır..şuanda yorum yaptığım arkadaşın konusu için ondan özür diliyorum ama en güncel konu buydu ondan bunu seçtim..unutmadan indirme linkini vereyim...Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir...buyrun eğer yapamayanlar olursa özel pm atsınlar yardımcı olmaya çalışırım..hatta olmadı team dan bağlanarak yapabilirim dediğim gibi şimdiye kadar multihackte ne kadar hile varsa bunda hepsi mevcut..teşekkür yeterlidir bu zaten asıl hesabım olmadığı için+ rep vermenize gerek yok..HAYIRLI OYUNLAR
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)