Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

silinen konularım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xrhonin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 748
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet arkadaşlar sayın yöneticiler derdimi daha öncede izah etmiştim;

http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/2251685-silinen-konum-hakkinda-itiraz.html

ve bu konumda havadan sudan nedenlerle yoruma kapatıldı pekala..
belirttiğim konunun adı freeBSD de türkçe konsol yüklemek ve türkçe dil ayarı yapmak ile ilgiliydi konu kapatıldı
yararlı paylaşımları mı güncellemek ve tüm konularımı tek bir konuda toplamak amaçlı tüm konularımı inceliyordum yine ve yine yakın bir zamanda açtığım kendi etc ni kendin yap konumun yok olduğunu gördüm. ya arkadaşlar Allah aşkına bu nedir bi önceki konumu silmiş birisi orayı anlamadım ama herneyse bu nedir ya yararlı konularım neden siliniyor hiçbir anlam veremiyorum forumda da bu paylaşımı yaptığıma dair birkaç arkadaş olması lazım çünkü forumda paylaştığım dosyaları indirip kullananlar oldu
konumda zararlı hiçbir içerik yoktu ne reklam,virüslü bir paylaşım vs. konuma zaten virüs total sonuçlarını eklemiştim dosyaları kendi siteme yükledim ve az öncede kontrol ettim hala yerinde duruyor forumda kimse bunu paylaşmadı ben akıl ettim 5 saat bir uğraş sonucu o çalışmayı ortaya koydum 16 kadar resim paylaştım bakın bu budur içinde bu var dosyanın diye ama şimdi görüyorum ki konum ortada yok.. aklıma gelen 2 konu var 2 tane konumun silindiğini farkettim sadece Allah bilir daha kaçtane şey sildiler aklıma gelmiyor geldikçede buraya yazmaya devam edicem ayıp ama kardeşim ya emek ver 5 saat uğraş paylaş sonrada konunu çöp gibi atsınlar silsinler emeğini boşa çıkarsınlar

bunun sorumlusuhangi terbiyesiz bilmiyorum ama artık bende bir şeyler paylaşmaktan vazgeçiyorum sadece sorunum olduğu zaman giricem bulduğum yeni şeyleri kendime saklıcam kimsede açmamışsındır falan iyi bak falan demesin tek tek gözden geçirdim arama motorlarında da arattım kaybolmuş uçmuş gitmiş işte yok

bakın dosyanın içne koyduğum bir txt

TURKMMO - xrhonin

24 Ağustos 2012 Cuma

Klasörlerin içinde kurulumları yazıyo. Kesinlikle ve kesinlikle değişiklik yapmadan önce etc ve locale packlarını yedekleyin.Çoğu etc yi epvp den aldım o yüzden guildler almanca fakat isterseniz guildleri açıp türkçeye çevirebilirsiniz uğraşmak isterdim fakat 3 saattir bunun için çalışıyorum azıcık sıkıldım :)

YEDEK ALMAYI KESİNLİKLE UNUTMAYIN !

TÜM DOSYALAR İÇİN EN AZ 1 RESİM VAR

-

Alıntı yapmadan önce xrhonin'den alıntıdır diye yazarsanız sevinirim

daha fazla metin2 pvp paylaşımı için;

www.turkmmo.com

başlama saati: 06.39
bitiş saati: 11.18

emeğe saygı

sitemden çektim

yüklediğim orjinal dosya buyrun indirip inceleyin

virüs total yok konu kilit diyecek bir salak vardır elbet buyrun sonuçları

zararlı birşey olduğu için silmişlerdir kapatmışlardır falan diyen olursa buda cevabım olsun açın inceleyin isteyen taratsın umrumda olmaz
kapatılan konularımın hesabını istiyorum bu 2 oldu paylaştığım tarihten saate kadar elimde var

24.08.2012 cuma günü açmışım ve açtım baktım ki orada yok konumu birisi silmiş diğer belirttiğim konumu ise 2 yada 3 gün sonra paylaşmıştım bakın oda yok

2 konum da silinmiş

sorumlusu kim ?

Son düzenleme:
dosyaların oluşturulma tarihlerine bakabilirsiniz bakın bakalım yalanım varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri