Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Obama Resmen Aday

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReveLasN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 97
Başkanı, Demokrat Parti kurultayında adaylığı kabul ettiğini açıkladı, ayakta alkışlandı.
Başkanı , 'da yapılacak Başkanlık i için Demokrat Parti'den adaylığı kabul ettiğini açıkladı.
Demokrat Parti kurultayının son gününde 6 bin delege ve binlerce konuğa hitap eden , 2008 inde verdiği "değişim" sözünü yerine getirebilmek hedefiyle, ikinci bir dönem için destek istedi. 4 sene önce Denver'da yaptığı konuşmanın aksine, iddialı hedefler ortaya koymaktan kaçınan , Amerikalıların çok önemli bir tercihle karşı karşıya olduklarına işaret etti.
"Değişim sizdiniz, şimdi bu yoldan geri dönerseniz, sizin sesinizin yerini lobiler, çıkar grupları,10 milyon dolarlık çek sahipleri dolduracak" diyen , 'nin karşı karşıya olduğu sorunların kısa zaman içerisinde çözülemeyeceğini ancak tüm problemlerin çözülebileceğini, sıkıntıların aşılabileceğini kaydetti. , Amerikalılara 'Hiçbir zaman Amerika hakkında bu kadar olmadım, çünkü bana umut veren sizsiniz" sözleriyle seslendi.
Michelle'den destek
Demokrat Parti'nin, Kuzey eyaletinin Charlotte kentinde düzenlenen ulusal kurultayı, 'nın adaylığı kabul ettiğini açıkladığı ve gelecek vizyonunu dile getirdiği konuşmayla sona erdi.
Demokrat Parti kurultayında dikkatler 'nın yanı sıra yine eşi Michelle üzerindeydi. İki gün önce yaptığı konuşmayla 'nın kampanyasına destek açıklayan First Lady, sahneye Başkanı'ndan önce çıkan ve onu takdim eden isim oldu. 'nın sahneye davet ettiği , uzun süre ayakta alkışlandı ve "4 yıl daha" sloganları atıldı.
, ilk olarak eşine, "Seni çok seviyorum Michelle. İki gün önce herkes, ne kadar şanslı bir adam olduğumu tekrar hatırladı" dedi. Ardından kendisini izlemeye gelen kızlarına seslenen , "Sizlerle gurur duyuyorum ama yarın sabah da okula gitmekten kaçamayacaksınız" diye espri yaptı.
Daha sonra Başkan Yardımcısı 'i, "en iyi başkan yardımcısı ve dostu" olarak tanımlayan , konuşmasının başında alkışlar eşliğinde, partisinin başkan adaylığını kabul ettiğini açıkladı.
"Değişim sizdiniz"
, yaklaşık 1 saat süren konuşmasında, yeni dönemde 'nin bütçe açıklarını azaltma, yeni istihdam olanakları yaratma sözü verdi ancak iddialı hedefler ortaya koymaktan kaçındı. , 2008 yılındaki ilk kampanyasında vaat ettiği değişimi, geçtiğimiz 4 yılda yaşama geçiremediği eleştirilerine yanıt verdi.
Hiçbir zaman kolay ve hızlı çözülebilir yol önermediğini belirten Başkanı, şunları kaydetti:
"Siz beni hoşlandığınız şeyleri size söylemem için değil, doğruları söylemem için seçtiniz. Doğru olan şu ki; on yıllardır biriken zorluklara çözüm getirmek birkaç yıldan fazlasını alacak, ortak çaba, sorumluluğun paylaşılması ve bundan daha kötü olan tek kriz sırasında (eski Başkanı) 'in izlediği cesur ve kararlı adımları gerektirecektir'. Hiçbir zaman bu yolculuğun kolay olacağını söylemedim, bunun da sözünü vermiyorum. Ama şunu bil Amerika: Problemlerimiz çözülebilir, sıkıntılar aşılabilir."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri