Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Sayfam Hakkında Bİr Bilgilendirme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MacTavish87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 903
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Belki Facebookta Sayfama Rastlamışsınızdır,İsmini Vermicem,Boxybotla işte,Sayfaya,Korkmaz2323mıdır nedir yani Furkanı Ve Vizit23'ü ALmıştık,ALİ,Bunlar Bizim sayfada Botting yapıyorlardı parayla Vizit23 Yani,2-3 gün geçti bunlar para kazandılar 50 tl fln bana öyle dediler,Sonra bende VPS aldım Dedim Bende kendi işime girmek istiyorm sonra onunkileri kaldırdık,ama ayıp olur dedim,vizit23'e dedim,gel tekrar koyalım seninkini,Falan işte,Adam Ağıza Alınmıycak Küfürler Etti,Kanıtta Var hatta,Adamı attım falan sayfadan şimdide En güvendiğim Birisine Arkadan Vurdu Korkmaz2323 İşte,Furkan Korkmaz,Bugun Sayfamda,PKK İLE İLGİLİ RESİMLER,FALAN PAYLAŞMIŞ,SAYFADAKİ ÜYELER KÜFÜR FALAN EDİYORLAR,YANİ Furkan Ve Ali Bu Yaptığınız Çok Ayıp Bir Şey,Sizi Hiç Bir zaman affetmicem,Yani Beni 2.5 Bin Kişinin Önünde Küçük Düşürdüğünüz İçin,herkeze iyi günler.

İnsanlar iyice kendini kaybetmiş bırak mactavish.Bende boting alıcaktım ondan aliydi galiba onu aradım diyoki bende yer yok vizitinkinden yapıcam çok soru solmasından hoşlanmaz felan bişeyler zırvalıyordu güya para kazanıyorlar açmış iki çocuk boting artizlik yapıyolar herkes kendi ekmeğini yer sen yapmactavis hatta ilk müşterin ben olmak istiyorum ne dersin?:D

Arkadaşlar Belki Facebookta Sayfama Rastlamışsınızdır,İsmini Vermicem,Boxybotla işte,Sayfaya,Korkmaz2323mıdır nedir yani Furkanı Ve Vizit23'ü ALmıştık,ALİ,Bunlar Bizim sayfada Botting yapıyorlardı parayla Vizit23 Yani,2-3 gün geçti bunlar para kazandılar 50 tl fln bana öyle dediler,Sonra bende VPS aldım Dedim Bende kendi işime girmek istiyorm sonra onunkileri kaldırdık,ama ayıp olur dedim,vizit23'e dedim,gel tekrar koyalım seninkini,Falan işte,Adam Ağıza Alınmıycak Küfürler Etti,Kanıtta Var hatta,Adamı attım falan sayfadan şimdide En güvendiğim Birisine Arkadan Vurdu Korkmaz2323 İşte,Furkan Korkmaz,Bugun Sayfamda,PKK İLE İLGİLİ RESİMLER,FALAN PAYLAŞMIŞ,SAYFADAKİ ÜYELER KÜFÜR FALAN EDİYORLAR,YANİ Furkan Ve Ali Bu Yaptığınız Çok Ayıp Bir Şey,Sizi Hiç Bir zaman affetmicem,Yani Beni 2.5 Bin Kişinin Önünde Küçük Düşürdüğünüz İçin,herkeze iyi günler.
Konu Açmandaki Amacı Pek Anlamadım Ama Geçmiş Olsun Gibi Birşey Demem Gerekiyor Sanırım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri