farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Navicat | Putty | Filezilla | WebMaster | Reklamcı | Prof.GM'lik Yapılır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buhronaldo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 224

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese Merhaba;

Adınız : Burak

Soyadınız : Kırkbudak

Yaşınız : 16

Yaşadığınız Yer : İstanbul/Fatih

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Var.Ne kadar var derseniz 3 Seneden beri bu private server işinin içindeyim.

Günlük Online Süreniz : En Az - 4 En Fazla - 13

Özellikleriniz :
  1. Son derece tecrübeli bir GameMaster'ımdır.
  2. Kendi serverim vardır.Server kurma konusunda kesinlikle yardımcı olurum.
  3. Navicat-Puty-Filezilladan sorunlarınıza %100 çözüm bulurum ve isteklerinizi serverinize eklerim.
  4. Reklam yaparak oyuncu sayınıza katkı sağlarım.
  5. Reklam konusunda profosyonelimdir.Kesinlikle çalıntı olmadan ''profosyonel'' oyun resimleriyle reklam yaparım.
  6. Serverdeki durumuma göre ayrıca video'da çekerim.
  7. Site panelleri hakkında pek bilgim sayılmaz.Ama az da olsa site panelleri hakkında size yardımcı olurum.
  8. Daha önce host şirketinde destek ekibinde görev almıştım.(Yaklaşık 2 Ay Gibi Bir Süre.)
  9. Serverdeki durumuma göre size güzel domainli forum kurarım.(Gerçekten Forum Konusunda Profosyonelimdir.)
  10. Serverinizdeki tüm sıkıntılara çözüm bulmaya çalışırım.
  11. İmla kurallarına dikkat ederim.
  12. Dürüst ve güvenilirimdir.
  13. Oyuncularla haşır neşir olmayı sevmem.
  14. Her oyuncu benim gözümde eşittir.
  15. Kesinlikle oyunculara item,para,level,mob,metin gibi yardımlarda bulunmam.
  16. Görevim neyse onu yaparım başkasının işine karışmayı kesinlikle istemem.Ama mecbur kaldığımda da,hoşuma gitmeyen bişey olursa bunları dile getiririm.
  17. /inv den çıkmam,100 user getiririm vb.Gibi palavralar atıp insanların zamanını ve beklentilerini çalmam.
  18. Böyle yalancılık,sahtekarlıklar yapmam.Elimden ne geliyorsa onu yaparım.

İletişim Adresi (E-Posta) : burakkirkbudak@gmail.com

İletişim Adresi (MSN) : mr.executer@msn.com

Diğer / Ek :
  1. Deneyimli ve dürüst insanlarla çalışmayı severim.
  2. Serveri kurulmamış 1-2 gün sonra kurulcak olanlar lütfen msn'mi eklemeyin.
  3. Bana msn'den ulaşamazsanız gmail hesabıma mail atabilirsiniz yada turkmmo.com sitesinden özel mesaj aracılıgıyla ulaşabilirsiniz.
  4. Ayrıca bana şu gibi ithamlarda bulunacaklar :
  5. 50 User çek gm yapçam,senin işin bize hizmet etmek,argo içerikli konuşmalar vb.Msn'mi bile eklemesinler.Kesinlikle yardımda bulunmam ve adminlik yapmam.
  6. Oyun kurucların,sahiplerinin (TL)'lerin beni şunu yap bunu yap gibi yönlendirmesini sevmem.
  7. Benim işim burada oyunculara yardımcı olmak teknik sıkıntıları gidermek,reklam yapmaktır.

Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : TurkGameMt2 , Stronger Mt2 , DulanMt2 , (Kendi Kurduğum DemolotionServerMt2 ) , torkuyaMt2 , ArtemisMt2 , HestiaMt2 , DiabloMt2 , ProfMt2 , CrazyMt2 , (Kendi Kurduğum PinokyoMt2 ) , boarderMt2 , BrotherMt2 , AİOMt2 , dizzzyMt2 , turk34Mt2 , AlevMt2 , devilsMt2 , (Kendi Kurduğum PaxotinMt2 ) , RangersMt2. Daha vardı bunlar Son 1,5-2 Sene içinde Adminlik ve kuruculuk yaptıgım serverlerdir.

Özellikerimden bir kısmını buraya yazmış bulunmaktayım hoşuna giderse ve isteklerimede uyuyorsanız msn'mi ekleyin yada mail atın görüşelim,tanışalım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri