Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sence dalgamı geçiyorum yani ?
QandırdımxD.avi mi geliyor![]()
Bu resmen benim gemim bi hafta oldu sanırım belki 2 ama arkadaşa verdim Msn siyle herşeyiyle ya bu Benim arkadaş ve tmmo ya kaydoldu yada çaldı İsimde değişmiş ilk Adı The Cümbürtü idi.
Bu resmen benim gemim bi hafta oldu sanırım belki 2 ama arkadaşa verdim Msn siyle herşeyiyle ya bu Benim arkadaş ve tmmo ya kaydoldu yada çaldı İsimde değişmiş ilk Adı The Cümbürtü idi.
şimdi bana niye kızıyorsun çarı kendi elinle teslim etmişsin belliki adam hepmizi kandırmış bunun dalga geçmekle alakası yok. gidin bir bardak soğuk su için.!
Bekleyin göreceksiniz kim kandırdı Dikkat ettiyseniz konu açtım program linki atın diye tam kullanamıyorum çözeyim video atıcam yarım satte konu kilt yeni konu açıcam bildirirseniz sevinirim
1nerden biliyosusn senin gemin olduğunu ıd nosunumu ezberledin 2 arkadaşın çarı satmış olmazmı 3 olayı bilmeden suçlamaya yetkiniz yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)