xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Silinen konum hakkında itiraz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xrhonin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 832
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ya arkadaşlar cidden ben kafayı yemeye başladım yada bu modlar sapıttı.. şöyleki; bugün konularımı incelerken çok yakın birzamanda üyeleri bilgilendirmek için açtığım konu silinmiş.. freeBSD 7 işletim sisteminde türkçe klavyeyi yükleyip açmayı ve türkçe karakter sorununu kökten çözen bir anlatımdı fakat ne tasadüftür ki konum kilitlenmemişte silinmiş... anlamıyorum forumdamı hata var benim gözlerim mi bozuk yada mod un dalgınlığına falan mı geldi neyse ya konumu hiçbiyerde bulamadım forumda tek anlatımdı neden silindiğini gerçekten bilmiyorum paylaşmadan öncede birçok araştırma yapmıştım zaten metin2 pvp kurulumundan itibaren bu hatayı alıyoruz kaç senelik aldığımız hatayı düzelttim bir teşekkür yerine kaliteli konularımı siliyorlar.....

konunun tekrar açılmasını istiyorum bu sefer yazıları düzeltip bu forumda paylaşım yapmak tehlikeli ve yasaktır yazıcam işin şakası gerçekten bıktım açın len konumu :D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kurallara uygun konu açmadıysan konun karantinaya atılmıştır, silinmemiştir.

ukalalık gibi olmasın da benden iyimi bileceksin kardeşim açtığım konular arasında yok ?
ve %100 eminim kurallara uygundu forumdada kimse açmamıştı zaten bunu ben keşfettim ?

++ forum ve google arama motorunda da arattım sonuç çıkmadı

Son düzenleme:
ya arkadaşlar cidden ben kafayı yemeye başladım yada bu modlar sapıttı.. şöyleki; bugün konularımı incelerken çok yakın birzamanda üyeleri bilgilendirmek için açtığım konu silinmiş.. freeBSD 7 işletim sisteminde türkçe klavyeyi yükleyip açmayı ve türkçe karakter sorununu kökten çözen bir anlatımdı fakat ne tasadüftür ki konum kilitlenmemişte silinmiş... anlamıyorum forumdamı hata var benim gözlerim mi bozuk yada mod un dalgınlığına falan mı geldi neyse ya konumu hiçbiyerde bulamadım forumda tek anlatımdı neden silindiğini gerçekten bilmiyorum paylaşmadan öncede birçok araştırma yapmıştım zaten metin2 pvp kurulumundan itibaren bu hatayı alıyoruz kaç senelik aldığımız hatayı düzelttim bir teşekkür yerine kaliteli konularımı siliyorlar.....

konunun tekrar açılmasını istiyorum bu sefer yazıları düzeltip bu forumda paylaşım yapmak tehlikeli ve yasaktır yazıcam işin şakası gerçekten bıktım açın len konumu :D
​Adam Çoştu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri