HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya arkadaşlar cidden ben kafayı yemeye başladım yada bu modlar sapıttı.. şöyleki; bugün konularımı incelerken çok yakın birzamanda üyeleri bilgilendirmek için açtığım konu silinmiş.. freeBSD 7 işletim sisteminde türkçe klavyeyi yükleyip açmayı ve türkçe karakter sorununu kökten çözen bir anlatımdı fakat ne tasadüftür ki konum kilitlenmemişte silinmiş... anlamıyorum forumdamı hata var benim gözlerim mi bozuk yada mod un dalgınlığına falan mı geldi neyse ya konumu hiçbiyerde bulamadım forumda tek anlatımdı neden silindiğini gerçekten bilmiyorum paylaşmadan öncede birçok araştırma yapmıştım zaten metin2 pvp kurulumundan itibaren bu hatayı alıyoruz kaç senelik aldığımız hatayı düzelttim bir teşekkür yerine kaliteli konularımı siliyorlar.....
konunun tekrar açılmasını istiyorum bu sefer yazıları düzeltip bu forumda paylaşım yapmak tehlikeli ve yasaktır yazıcam işin şakası gerçekten bıktım açın len konumu
konunun tekrar açılmasını istiyorum bu sefer yazıları düzeltip bu forumda paylaşım yapmak tehlikeli ve yasaktır yazıcam işin şakası gerçekten bıktım açın len konumu

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
silinen/karantinaya atılan bir konunu bulamadım ?
Kurallara uygun konu açmadıysan konun karantinaya atılmıştır, silinmemiştir.
ukalalık gibi olmasın da benden iyimi bileceksin kardeşim açtığım konular arasında yok ?
ve %100 eminim kurallara uygundu forumdada kimse açmamıştı zaten bunu ben keşfettim ?
++ forum ve google arama motorunda da arattım sonuç çıkmadı
Son düzenleme:
​Adam Çoştuya arkadaşlar cidden ben kafayı yemeye başladım yada bu modlar sapıttı.. şöyleki; bugün konularımı incelerken çok yakın birzamanda üyeleri bilgilendirmek için açtığım konu silinmiş.. freeBSD 7 işletim sisteminde türkçe klavyeyi yükleyip açmayı ve türkçe karakter sorununu kökten çözen bir anlatımdı fakat ne tasadüftür ki konum kilitlenmemişte silinmiş... anlamıyorum forumdamı hata var benim gözlerim mi bozuk yada mod un dalgınlığına falan mı geldi neyse ya konumu hiçbiyerde bulamadım forumda tek anlatımdı neden silindiğini gerçekten bilmiyorum paylaşmadan öncede birçok araştırma yapmıştım zaten metin2 pvp kurulumundan itibaren bu hatayı alıyoruz kaç senelik aldığımız hatayı düzelttim bir teşekkür yerine kaliteli konularımı siliyorlar.....
konunun tekrar açılmasını istiyorum bu sefer yazıları düzeltip bu forumda paylaşım yapmak tehlikeli ve yasaktır yazıcam işin şakası gerçekten bıktım açın len konumu![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)