HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar az önce supporta mail atmıştım cevabı geldi bu hepimizi çok üzecek.
""elinde fazladan çarı olan birisi bana çar verebilirmi asıl hesabım gitti de
4 iris 21 lf3 10 bo2 3 level pet 1,5 mil cephane 370000 uri 200 mil credi ve daha fazlası vardı gitti off off""
EDİT: bundan sonra sizlere tavsiyem pazartesi salı ve çarşamba bota koymayın ben salı günü saat 11 den 12 ye kadar yani 1 saat bıraktım o arada yakalanmışım.
Selam ,
Hesabınızda oyun kurallarına aykırı hile yada Bot denen bir program kullanıldığı tespit edilmiştir.
Bigpoint ile aranızda yapmış olduğunuz sözlşemede (GİK) yer alan maddeler gereği;
1.2.9 Oyunlar ve hizmetlerin kullanımına, yalnızca bir internet gezgini ya da özel olarak Bigpoint GmbH firması tarafından kullanıma sunulmuş veya açıkça izin verilmiş bir araçla izin verilir ("Yetkisiz Script kullanım yasağı"). Bu özellikle şu anlama gelir: Sunucuya aşırı yük binmesine neden olan programların kullanılması yasaktır. Oyunları veya tek tek oyun fonksiyonlarını sistemli veya otomatik olarak kontrol etmeye (Bots, Makrolar), oyunların, oyun elemanlarının ya da Bigpoint platformu üzerinde ayarlanmış olan içeriklerin reprodüksiyonu veya değerlendirmesine yarayan yazılımların kullanılması yasaktır.
İhlal etmiş bulunduğunuzdan oyun hesabınız silinmiştir. Madde 8 de yer aldığı gibi;
Kullanıcı ile Bigpoint GmbH firması arasındaki sözleşmeler, Bigpoint GmbH firmasının somut hizmetinde aksi şekilde belirtilmemişse, süresiz olarak akdedilir.
Oyun ve/veya hizmet kullanım sözleşmesi için sınırlı bir süre kararlaştırılmışsa eğer, her iki sözleşme tarafı için dilendiği an kullanılabilecek ve hemen geçerli olabilecek bir olağan fesih hakkı vardır.
ve Kullanıcın yasak olan yazılımları kullanması hakkında bilgi çeren madde 1.2 nin tamamında yer alan açıklamalar gereğince ;
Oyun hesabınız sistemden tamamen silinmiştir.Oyun hesabının tarafınıza iade edilmesi tekrar açılması söz konusu değildir. Sizinle ilgili yer alan tüm bilgilerde silinmiştir. Siz yasaların belirlediği oyun kurallarını bilerek ve isteyerek ihlal ettiniz. Sonuçlarınada katlanmak zorundasınız.
""elinde fazladan çarı olan birisi bana çar verebilirmi asıl hesabım gitti de

4 iris 21 lf3 10 bo2 3 level pet 1,5 mil cephane 370000 uri 200 mil credi ve daha fazlası vardı gitti off off""
EDİT: bundan sonra sizlere tavsiyem pazartesi salı ve çarşamba bota koymayın ben salı günü saat 11 den 12 ye kadar yani 1 saat bıraktım o arada yakalanmışım.
Son düzenleme:
Teşekkürler.
önemli değil arkadaşlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)